Casa de beton, un proiect pentru locuința ta. Ce investiție e necesară

0
Casa de beton
Casa de beton

Dacă ai nevoie de un proiect pentru noua ta casă, aici îți punem la dispoziție încă o alternativă. Casa de beton îngropată, un proiect al arhitectului Adrian Constantinescu, este realizată din beton aparent, sticlă și lemn.

Investiția necesară pentru a construi casa de beton este de 100.000 de euro, aici adăugându-se și terenul și celelalte taxe și costuri necesare conectării la rețelele de electricitate și canalizare.

Exterior 1B Exterior 1C Exterior 1D

 

Citește și Casa japoneză, pentru admiratorii „Shogun”, și nu numai – VIDEO

Exterior 1E

Casa de beton – șantier

Întregul proces de construire al acestui proiect durează trei luni, iar casa de beton îngropată are un living mare la parter, cu o suprafață de 100 de metri pătrați, plus patru dormitoare, două băi și două grădini la demisol, cu o suprafață totală de încă 100 de metri pătrați.

Exterior 1F

Interior 1A Interior 1B

Citește și Casă industrială: proiect realizat din containere

Alegerea ambientului este versatilă, mai ales că, vara, livingul se ventilează pe lungime, iar iarna, cimentul „trage” căldură. În același timp, demisolul are izolație natural, asigurată de solul din împrejur.

Interior 1CInterior 1F

Printre avantajele acestui proiect se numără faptul că finisajul poate fi făcut din turnarea betonului, iar aspectul „murdar” ce apare de-a lungul timpului îmbunătățește estetica exterioară a cimentului aparent.

Interior 1EInterior 1D

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here