Vezi culoarea anului 2022 în viziunea Pantone: VERY PERI

1
very peri
Pantone, very peri

Institutul Pantone a anunțat culoarea lui 2022: Very Peri este un albastru-violet vibrant care oferă o nouă perspectivă și plasează viitorul într-o lumină nouă.

Very Peri, culoarea anului 2022, o nuanţă nouă

Caracterizat drept curajos, inventiv și creativ, Very Peri este o nuanţă dinamică de albastru cu o infuzie de roşu violet care îmbină relaxarea asociată albastrului cu energia si entuziasmul roşului. Rezultatul este „cea mai caldă şi veselă dintre toate nuanţele de albastru”.

Vezi și Brave Ground, culoarea anului 2021

Aceasta introduce un amestec de noutate, încurajează inventivitatea şi creativitatea.

very peri 2022 pantone
Pantone, very peri 2022

Very Peri poate fi privit şi ca un simbol al momentului şi al tranziţiei prin care trecem. Pe măsura ce ieşim dintr-o perioadă intensă de izolare, noţiunile şi standardele noastre se schimbă iar viaţa noastră fizică şi cea digitală au fuzionat.

Pentru designeri, Very Peri este o nuanță albastră sclipitoare care încurajează expresia și experimentarea.

Există speranţa că Very Peri va imprima o prospeţime jucăuşă în interioare, însufleţind un spaţiu prin combinaţii de culori neobişnuite.

Multe vedete au ”furat” deja startul și au purtat ținute în culoarea anului 2022 în 2021. vedete very peri

un comentariu

  1. […] Institutul Pantone a anunțat culoarea lui 2022: Very Peri este un albastru-violet vibrant care oferă o nouă perspectivă și plasează viitorul într-o lumină nouă. Very Peri, culoarea anului 2022, o nuanţă nouă Caracterizat drept curajos, inventiv și creativ, Very Peri este o nuanţă dinamică de albastru cu… Cititi mai multe aici: Vezi culoarea anului 2022 în viziunea Pantone: VERY PERI […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here