Brave Ground, culoarea anului 2021

Maroul și verdele sunt percepute, fără efort, de ochiul uman

5

Brave Ground, culoarea anului 2021. Specialiștii au ales culoarea anului 2021. Ideea acestora este de a lăsa în urmă, complet, anul 2020 și de a ne orienta către un viitor mai bun. Culoarea aleasă poartă numele de Brave Ground, este culoarea pământului și este o culoare neutră, caldă, versatilă, care aduce un aer reconfortant, blând și calm.

Este o nuanță cu notă pașnică, iar acesteia este frumusețea ei.

Culoarea vrea să ne aducă la realitate, la normal, tocmai pentru că este una banală și simplă. Una dintre calitățile majore ale acesteia este că se combină perfect cu o paletă întreagă de culori diferite, adaptându-se și transformându-se.

Brave Ground este o nuanță care variază în funcție de lumină, în funcție de ora din zi și de ambianță. Este una dintre culorile cele mai răspândite în mediul natural, așa din acest motiv ne va părea în egală măsură banală și familiară.

Brave Ground este culoarea pământului, iar alături de verde este cea mai comună culoare. Maroul și verdele sunt percepute, fără efort, de ochiul uman.

Culoarea anului 2018 de la Pantone

Brave Ground este cea mai inspirată alegere, pentru că vremurile pe care le trăim sunt în continuare incerte, nesigure, iar acasă este, și va mai fi încă, și în 2021, locul sigur, locul cel bun. În aceste condiții, fiecare dintre noi a descoperit bucuria de a sta acasă, iar spațiul casei a primit complexitatea universului întreg. Experiența a fost traumatizantă, dar inedită și provocatoare. Ne-am adaptat la un stil de viață nou și am descoperit avantaje la care nu ne-am mai gândit până acum. Casa a devenit sanctuarul fiecăruia.

Culoarea anului 2016 de la Pantone

Culoarea este perfect compatibilă cu tonuri de verde, de roșu

Brave Ground va veni în mai multe nunațe, scopul fiind acela de a înlocui nunațele de gri foarte mult folosite în ultimii ani pentru interior. Culoarea este perfect compatibilă cu tonuri de verde, de roșu, este completată frumos de nunațele de albastru și este pusă în evidență de alb și negru.

Tendițele cromatice, cele care se anunță în ultimele luni ale fiecărui an, au o importantă influență economică, pentru că dau tonul în industria mobilei, în modă, în amenajări înterioare, în producția de vopseluri și înfluențează chiar și culorile alese pentru caroseria automobilelor.

Vezi și Viorel Cataramă, candidat pentru Pro România în Bihor

5 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here