Zara Home oferă reduceri de 40% la peste 500 de produse

0

În urmă cu aproape o lună, retailerul internaţional Zara a lansat în România şi magazinul online Zara Home. Dacă vrei să faci cumpărături pentru casă sau de ce nu, pentru cadouri de Crăciun, vineri, 27 noiembrie, Zara Home oferă reduceri de 40% la peste 500 de produse.

Zara Home respectă Black Friday-ul american, cu reduceri de preţuri în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Astfel, vineri, 27 noiembrie, toate produsele de pe site au o reducere de 20%, oferă valabilă doar online, iar reducerea nu se va aplica altor produse care au deja un preţ promoţional.

În plus, peste 500 de produse vor avea un preţ redus de până la 40%. Această ofertă este disponibilă şi în magazinul online, dar şi în magazinele din ţară, în timpul programului de lucru.

Vestea şi mai bună este că se oferă transport gratuit, care în mod normal costă 50 de lei.

Zara Home oferă reduceri de 40% la peste 500 de produse

Iar dacă nu vrei să mai aştepţi până vineri, în magazinul online Zara Home găseşti şi astăzi şi mâine, 26 noiembrie, produse la reducere. Anumite articole sunt mai ieftine cu 40%. Spre exemplu, vei putea beneficia de reduceri la lenjerii de pat, la pături, perne, pijamale şi papuci de casă.

Zara Home oferă reduceri de 40% la peste 500 de produse Zara Home oferă reduceri de 40% la peste 500 de produse

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here