„Wallgami” – gradina de pe perete

0

Ți-ar plăcea să renunți la ghivecele clasice și să amenjezi o grădină suspendată chiar în casa ta? Origami Planters reprezintă cea mai simplă metodă de a agăța pe perete plantele tale favorite: „Wallgami”.

Cei de la Verde Veil au creat aceste ghivece eco din plastic biodegradabil, care pot fi montate pe perete prin șuruburi. Realizate sub forma unor origami și expediate în plicuri, Origami Planters sunt 100% reciclabile și pot fi transformate foarte ușor în containere 3D, așa cum demonstrează clipul de mai jos.

Poți combina mai multe culori pentru a obține o grădină verticală sau poți folosi un singur ghiveci care să decoreze discret un spațiu gol. Pentru 12 $ poți achiziționa un exemplar de Origami Planter, iar în pachet sunt incluse cele două șuruburi necesare pentru atașarea acestuia pe perete. Avantajul este că în acest buzuar de perete poți păstra și alte obiecte, cum ar fi pixuri și creioane, fructe, bijuterii, jucării etc.

origami1

Cei de la Verde Veil au mai semnat un proiect green de tip DIY, la fel de simplu și interesant. Este vorba despre un perete din plante care poate fi asamblat dintr-o ramă de bambus, un irigator pentru plante și plantele în sine. Vezi AICI clipul explicativ.

 

Autor: Alina Boicu

Sursa foto: Yanko Design 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here