Start la reduceri de până la 55% în magazinele LEMS din Moldova!

0

Dacă te-ai săturat să te simți stânjenit/ă de fiecare dată când ai musafiri pentru că livingul tău nu arată ca în revistele de amenajări interioare, acum este timpul să profiți de reducerile de până la 55% la mobila LEMS.

Până la sfârșitul lunii martie ai parte de reduceri la toată mobila LEMS și poți pune în practică planul tău de a schimba atmosfera din camera de zi odată cu venirea primăverii! Și poți să începi să te gândești la petreceri cu amicii și cei dragi în noul tău living!

Livinguri moderne la reducere

Petrece o seară maraton de seriale alături de prietenii tăi într-un living modern și vei avea parte de amintiri de neuitat! Iar dacă vor fi discuții aprinse după vizionarea filmelor, poți îndulci discuția cu „o sesiune de glume” la câteva pahare de vin. Nu vei mai fugi în bucătărie după pahare, ci le poți păstra chiar în corpurile cu vitrină ale livingului Miracco.  Cu o lungime de 338 de centimetri, configurația vine cu spații de depozitare dintre cele mai utile: pentru cărți, pahare, rame foto, amintiri.

Păstrând linia modernă, mobilierul de living Miracco cu lungime de 219 centimetri, transformă un living anost într-unul plin de culoare. Și asta pentru că mobilierul vine cu fronturi mate și super lucioase în nuanțe de wenge și roșu.

Livingul clasic, mereu la modă

În magazinele LEMS vei găsi şi livinguri clasice, care rămân mereu la modă. Bucură-te de spaţiile diverse de depozitare oferite de livingul Mirraco cu o lungime de 414 centimetri care vine şi cu şifonier. Cămăşi, perne, cutii cu amintiri, toate îşi vor găsi aici un loc şi nu vei mai avea dezordine în dulapurile mici pe care le ai acum.

Livingurile clasice din gama Miracco sunt versatile şi satisfac chiar şi pe cei mai pretenţioşi clienţi. Curăţenia va fi mult mai uşor de întreţinut, iar musafirii te vor invidia pentru alegerea livingului Miracco cu o lungime de 367 de centimetri. Acest living vine cu fronturi mate, wenge şi crem, oferind un aspect rafinat şi îngrijit camerei.

Reducerile de primăvară de până la 55% sunt acum în toate magazinele LEMS

Nu rata ofertele din magazinele din Piatra Neamţ, de pe Bd. Decebal, nr. 71, din  Bacău, Str. Mărăşeşti nr. 165 sau Focşani, de pe Bd. Bucureşti, nr. 16.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here