10 gadgeturi de bucătărie care îţi fac viaţa mai uşoară

0

Această compilaţie de gadgeturi de bucătărie îţi oferă toată inspiraţia de care ai putea avea nevoie, fie că vrei să-ţi rotunjeşti propria colecţie cu ultimele găselniţe în materie de gătit, să-ţi decorezi o bucătărie proaspăt renovată sau, pur şi simplu, dacă eşti în căutarea unui cadou de casă nouă sau pentru un bucătar talentat. În lista de 10 gadgeturi de bucătărie care îţi fac viaţa mai uşoară prezentată de Casoteca găseşti câte ceva pentru toată lumea şi pentru orice.

Ustensilele de bucătărie sunt întotdeauna o investiţie bună şi utilă, doar, până la urmă, toată lumea mănâncă! Chiar şi pentru cei care nu se bucură neapărat să gătească, tot este mai plăcut să-ţi petreci timpul într-o bucătărie elegantă şi este mai uşor dacă ai instrumentele necesare pentru a face procesul cât mai plăcut cu putinţă.

1

Separă albuşul de gălbenuş cu precizie – doar sparge oul într-un bol şi foloseşte peştele de silicon colorat pentru a aspira gălbenuşul. Nu se poate mai uşor de atât! Iar acest peştişor vesel este mult mai drăguţ decât orice alt dispozitiv industrial disponibil pe piaţă.

2

Copiii şi adulţii, deopotrivă, nu pot rezista unui mic dejun stilizat. Aceste matriţe pentru ou sunt realizate din silicon aşa încât să nu zgârie tigaia, iar flexibilitatea lor permite o eliberare uşoară pentru o formă perfectă de fiecare dată. Dacă ştii părinţi care trebuie să aibă grijă de copii pretenţioşi, aceast mic instrument ar putea face diferenţa. Matriţa funcţionează la fel de bine şi pentru clătite!

3

Feliază o banană întreagă dintr-o dată cu acest feliator în formă de banană! Este o modalitate foarte bună de a-ţi implica copii în pregătirea propriilor lor gustări şi nu e nevoie de niciun cuţit.

4

Feliatoarele de mere sunt instrumente de nelipsit din bucătăria oricui îi place să facă gustări, să găteasc şi să aranjeze mere gustoase pe plăcintă. Feliatorul Calphalon Easy Grip are avantajul suplimentar al mânerelor robuste pentru o mai uşoară feliere şi au o construcţie înălţată, astfel încât să nu-ţi zdreleşti degetele de tocător.

5

Uită-te la treptele de viteză în timp ce acest curăţător transparent de mere taie coaja mărului cu uşurinţa unei mişcări de cuţit prin unt. Un mecanism cu arc permite orice formă şi dimensiune de măr. Niciun inginer sau mecanic nu ar rezista unui asemenea cadou.

6

Este automat, reglabil, şi are un spaţiu de stocare încorporat pentru lamele de schimb. Desigur, Rotato Express face mai mult decât să cureţe cartofi – braţul robotic se reglează cu uşurinţă pentru orice mărime de fruct sau legumă.

7

Spiralarea poate fi o tehnică dificil de stăpânit manual. Spiralizatorul de legume cu trei lame Brieftons include o lamă care taie în formă de buclă, o lamă de spaghete şi o lamă plată – o combinaţie versatilă.

8

Nu eşti un fan al cuţitelor? Cu foarfecele pentru verdeţuri e mult mai simplu de tocat orice plantă, cu un minim de efort.

9

Obţine o jumătate de linguriţă de zahăr perfectă cu fiecare apăsare pe buton. Acest dozator automat de zahăr ar fi o modalitate foarte bună de urmărit consumul de zahăr, fără a mai avea bătăi de cap cu măsuratul cu lingura.

10

Poate arăta un polonic mai drăguţ de atât? Această ustensilă-monstru din Loch Ness colorată stă în poziţie verticală în oale şi înveseleşte bucătăria.

SURSA: Home Designing

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here