3 modalități de aranjare a produselor din baie

0

O baie frumos amenajată este oricând un simbol al purității și curățeniei. Faptul că toate obiectele de aici sunt păstrate în ordine te ajută să te bucuri pe deplin de acest spațiu atunci când îți pregătești rutina de dimineață sau îți dorești câteva clipe de relaxare la sfârșitul zilei. De aceea, organizarea cât mai eficientă a obiectelor sanitare și a accesoriilor de aici este esențială pentru a-ți aduce starea de bine pe care o dorești.

 

Din rândurile de mai jos vei afla mai multe modalități de aranjare a produselor din baie, astfel încât să obții oaza de liniște dorită.

Amenajează baia în culori luminoase

Pentru a te bucura de un spațiu curat, aerisit și frumos amenajat în baie, optează pentru o paletă de culori deschise pentru elementele de aici. Finisajele în nuanțe de alb, bej sau gri pal conferă senzația de spațiu mai mare și mai luminos, pe lângă impresia de curățenie generală pe care o inspiră. 

Dacă ai ales deja pardoseala și felul în care sunt zugrăviți pereții, alege mobilier de baie care să complimenteze frumos tonurile existente. De exemplu, lavoarul și încă unul sau două corpuri pentru depozitare, în tonalități de lemn sau gri-petrol, vor oferi un contrast frumos și o notă de modernitate încăperii. În acest fel, totul va avea un aspect elegant, atemporal și mai ales, aranjat cu gust.

Aranjează obiectele pe rafturi elegante

Pentru o organizare cât mai bună, te va ajuta să aranjezi obiectele uzuale pe câteva polițe de lemn sau rafturi suspendate. Cele din PAL sau bambus sunt deosebit de practice, și vor conferi un aspect aerisit încăperii. În plus, aranjate în acest fel, toate accesoriile pe care le folosești aici vor păstra mereu un aspect ordonat iar spațiul nu va arăta aglomerat.

 

Astfel de corpuri suspendate, simple și eficiente, sunt și o modalitate bună de a economisi spațiu în baie, și aduc un plus estetic locului. Pentru un design mai aparte, poți opta și pentru un cărucior cu rotile sau o etajeră compactă, sub formă de scară, pe care să amplasezi chiar mici ghivece cu flori rezistente.

Sursa foto

Optează pentru cutii de depozitare

Coșurile sau cutiile de diverse forme și dimensiuni sunt o altă modalitate de aranjare eficientă a produselor pe care le folosești în mod uzual în  baie. Articolele de îngrijire personală, medicamentele, accesoriile, dar și prosoapele sau halatele de baie se păstrează cel mai simplu în astfel de obiecte utile de depozitare. 

 

Ai nenumărate opțiuni în acest sens din care să alegi, de exemplu: coșuri din lemn sau bambus pentru rufe, organizatoare de cosmetice, coșuri supraetajate sau unele cu mai multe sertare. 

 

Pentru cosmetice și produsele de machiaj, găsești de asemenea suporturi rotative, ca să ai acces rapid la ceea ce cauți. În plus, unele cilindrice, transparente sunt perfecte pentru a păstra în ordine dischetele demachiante. Nu uita și de o tăviță pentru cadă, pe care să pui savoniera și de ce nu, un pahar de șampanie atunci când vrei să te relaxezi seara într-o baie parfumată. 

 

Iată, așadar, că există multiple variante prin care îți poți aranja cu ușurință obiectele din baie, astfel încât să te bucuri de un spațiu curat și aerisit, cu aspect modern.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here