3 moduri în care poți utiliza eficient căruciorul tău de la IKEA

0

Este foarte probabil ca, dacă ai intrat într-un magazin IKEA sau ai dat scroll pe Pinterest recent, să fi observat căruciorul preferat al tuturor: Căruciorul Råskog este elegant, util, compact și un accesoriu ideal pentru orice locuință, indiferent dacă este apartament sau casă.

Acest căruț aparent banal se poate integra cu ușurință în aproape orice cameră din casa ta și poate fi o opțiune de depozitare drăguță! Dacă ai deja unul sau intenționezi să cumperi, avem trei moduri perfecte de a folosi coșul Råskog – pe care poate nu le-ai luat niciodată în considerare. Alte idei poți găsi, desigur, și pe pagina produsului.

Culorile diferă de la colecție la colecție, însă dacă cele disponibile acum nu îți plac și nici nu mai ai răbdare până apar alte nuanțe, atunci îl poți vopsi singur, cu spray sau vopsea specială.

  1. Folosește căruciorul ca spațiu de depozitare pentru birou

Căruciorul cu trei niveluri este dimensiunea perfectă pentru biroul de acasă și pentru a-ți depozita toate obiectele și ideile, mai ales dacă nu ai o mulțime de spațiu de depozitare în birou sau sertare. De la scotch la agrafe, citește mai departe modalități eficiente și adorabile de a încorpora Råskog în biroul tău.

Cărți, dosare și planificatoare

Începe prin a pune cărțile într-un loc ușor de accesat. Menținerea planificatoarelor la vedere te poate ajuta să rămâi organizat și să urmărești proiectele și programul zilnic.

Pixuri și creioane

Folosește o cană drăguță sau un suport de creioane pentru a depozita toate instrumentele preferate de scris. Cana sau suportul ar putea funcționa, de asemenea, ca un opritor de cărți, dacă dosarele, cărțile și planificatoarele au nevoie de puțin sprijin pentru a rămâne în poziție verticală.

Containere elegante pentru birou

Găsește o selecție de containere pentru consumabilele de birou mai mici. Borcanele transparente arată bine pentru depozitarea pixurilor. În vasele mici sau în boluri poți pune elemente precum agrafe de hârtie, bandă și multe altele. Poți fi creativ și îți poți crea singur containerele ideale, din recipiente de lumânări, borcane sau

  1. Transformă căruciorul în bibliotecă

Råskog este o bibliotecă perfectă pentru cărți și poate fi util în special pentru cărțile pentru copii! Iată sfaturile noastre preferate pentru aranjamentul celor mai bune lecturi ale tale în coș.

Organizează după culoare

Grupează cărțile după culoare pentru a crea un efect neașteptat, vesel. Păstrează cotorul în exterior, astfel încât să poți identifica cu ușurință cărțile.

Amestecă aranjamentul

Fii creativ în timp ce așezi cărțile în cărucior. Ridică unele cărți și așază altele, pentru a crea un aspect stratificat, cu stil. Cărțile care sunt grupate și așezate pe orizontal pot acționa ca opritor pentru cărțile care stau în picioare.

Accesorizează

Adaugă câteva elemente de decor preferate pentru a finisa rafturile de cărți. Vazele sau figurinele atrag atenția și înlătură monotonia cărților aranjate la grămadă.ă

  1. Transformă coșul în bar portabil

Noroc! Acest coș funcțional poate deveni un bar portabil perfect. Este dimensiunea potrivită pentru a depozita toate necesitățile, iar roțile îl fac ideal pentru deplasarea din cameră în cameră, dacă te distrezi. Păstrează-l la dispoziție cu ingrediente și instrumente pentru a-ți face toate mixurile preferate.

Sfat: păstrează sticlele deasupra. Păstrarea sticlelor deasupra coșului va permite cel mai mult spațiu dacă ai diferite înălțimi ale sticlei. De asemenea, vei economisi timp și vei evita accidente precum vărsarea lichidului, când vei prepara cocktail-uri.

Decorează

Nu uita să-i conferi puțină strălucire și un aer fresh! Un buchet de flori proaspete pe un cărucior luminează întreaga cameră. Pereții înalți ai lui Råskog îl fac o opțiune perfectă pentru adăugarea florilor, deoarece vaza va fi protejată și nu va cădea prea ușor în lateral.

Citește și 5 modalități prin care poți crea un dormitor într-o garsonieră

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here