4 locuri pe care trebuie sa le ai in imediata apropriere a apartamentului tau

1

Oricine se hotaraste sa isi cumpere un apartament trebuie sa fie atent la o serie de factori care ar putea sa ii influenteze gradul de confort. Un apartament nou poate insemna, de multe ori, o viata noua. Din acest motiv, toata lumea trebuie sa ia in considerare gasirea unei locuinte care sa indeplineasca multe nevoi si care, de ce nu, sa simplifice viata.

Unul dintre aspectele de-a dreptul importante de care trebuie sa se tina cont atunci cand se achizitioneaza un apartament nou este redat chiar de locurile care trebuie sa existe in imediata apropiere a acestuia. Printre cele mai importante locuri care trebuie sa se afle in vecinatatea apartamentului se numara si cele mentionate ulterior.

  1. Scoala, liceul sau locul de munca

Rutina de dimineata poate fi extrem de obositoare in cazul in care scoala sau locul de munca se afla la distante considerabile de casa. Multe persoane sunt nevoite sa faca naveta in fiecare zi, ceea ce inseamna atat sume mari de ani pierdute pe transport, cat si o cantitate mare de timp pierduta in trafic. Astfel, cei care au de gand sa isi schimbe locuinta si sa se mute intr-un apartament din sectorul 4 trebuie sa se asigure ca aleg o varianta avantajoasa, pentru a nu petrece ore interminabile in trafic. Cu toate acestea, exista si persoane care prefera sa faca naveta si sa locuiasca in zone linistite, indepartate de agitatia din oras.

  1. Magazin alimentar

Persoanele care au in apropierea locuintei lor un magazin alimentar economisesc foarte mult timp si energie. De exemplu, dupa ce sosesc de la munca, tot ce trebuie sa faca este sa mearga la un magazin alimentar din apropiere si sa isi cumpere toate produsele necesare, fara sa mai petreaca timp pe drum. In plus, magazinele din apropiere sunt de un real folos pentru momentul in care cineva uita pur si simplu sa cumpere un aliment de care isi aminteste cand pregateste masa.

  1. Restaurante

Oricine are seri in care nu isi doreste sa gateasca sau in care vrea sa sarbatoreasca un eveniment important si alege sa mearga la restaurant. Nu ar fi placut ca persoana respectiva sa fie conditionata mereu de un numar mult prea mare de kilometri pentru a ajunge in locul dorit. De asemenea, un alt factor pozitiv ar fi ca restaurantele aflate in apropierea casei sa ofere si optiunea de livrare la domiciliu.

  1. Mijloacele de transport public

Cei care locuiesc in orase mari, cum ar fi Bucurestiul, pot renunta la deplasarea cu propriul vehicul si pot opta, in schimb, pentru deplasarea cu mijloacele de transport public. Astfel, se bucura de un timp redus petrecut in trafic, evitand stresul pe care mii de soferi il experimenteaza in fiecare dimineata. Din acest motiv, este important ca locuinta sa se afle la o distanta decenta de statiile de metrou sau de autobuze.

Cu alte cuvinte, mutarea intr-un apartament nou presupune atentie pentru o multime de detalii, printre care se numara si locurile aflate in vecinatatea sa. Cu cat se afla mai departe de anumite puncte de interes, cu atat va fi mai dificila desfasurarea activitatilor zilnice.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here