4 X Mobilă de bucătarie pentru apartamente de bloc. De la 792 lei.

0

Dacă în trecut era chiar pe dos, în ultima perioadă apetitul românilor pentru gătitul sănătos, acasă, a crescut semnificativ. Nu pentru că restaurantele nu ar propune meniuri interesante, ci pentru că este din ce în ce mai important să știm ce mâncăm, ce combinații facem și ce “secrete ale gustului” se regăsesc în fiecare preparat.

Pornind de la acest aspect, suntem siguri că vă doriți să gătiți acasă într-o bucătărie mobilată frumos, astfel încât timpul pentru pregătirea mesei să fie o plăcere.

V-am spus zilele trecute despre mobila la reducere produsă de Lem’s, am vorbit despre living-uri și despre canapele. Astăzi, în ton cu un apetit crescut, vă arătăm câteva modele de mobilă de bucătărie, care au în magazinele Lem’s reduceri de până la 25%.

Am selectat mobilă de bucătarie frumoase, ideale pentru apartamente cochete. Adică nici prea mari, nici prea mici, ci tocmai potrivite pentru o familie fericită. Lem’s creează mobila inspirata de români și pentru casele romanilor, așa că pentru ei este întotdeauna o misiune să realizeze mobilier care să fie configurabil. Programul modular permite configurarea din centimetru în centimetru, astfel încât toate piesele să fie încadrate perfect.ei, de exemplu cea de mai jos.

Prețurile? Acum că au reducere putem comanda o configurație de mobilă de bucătărie cu doar 798 lei

Mobilă de Bucătarie Colibri – 798 lei.Bucataria_Colibri_L_200

Mobilă de Bucătarie -1096 lei

Bucataria_Colibri_L_260_cm

Mobilă de Bucătarie Xtend -1446 lei

Bucataria_Xtend_L_200_cm

Mobilă de Bucătarie Gazelle -4859 lei

Bucataria_Gazelle_L360_cm

 

Care este configurația voastră preferată? Mai multe modele de mobilă de bucătărie pe http://www.lemet.ro/produse/bucatarii.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here