Mobilă practică pentru spații mici

1

Locuim în apartamente cu spaţii mici și de multe ori forma unei camere ne dă bătăi de cap atunci când vine vorba de amenajarea spațiului. Fie dormitorul e lung, ca un vagon, fie bucătăria e prea mică și nu încape mare lucru. Există totuși mobilier care ne poate ajuta, iar ceea ce era o problemă, devine o amintire. Iată câteva idei de mobilă practică.

Dacă aveți prea mulți musafiri, mobila practică pentru spații mici vă scoate din încurcătură. Aceste măsuțe de cafea sunt o soluție atunci când este nevoie de mai multe scaune în camera de zi. Sunt ușor de folosit, iar scaunele se plasează sub măsuță și nu vă mai stau în cale.

masuta cafea

masuta cafea2

masuta cafea3

Sursa foto: Pinterest

Același tip de masă cu scaune poate fi aplicat și în bucătărie, mai ales dacă spațiul este mic şi nu vă permite prea mult. Şi mai practice sunt mesele și scaunele tip sertar, însă pentru asta aveți nevoie de mobilă de bucătărie din lemn masiv.

masa bucatarie4

masa bucatarie

masuta cafea4

 

Sursa foto: Pinterest

Cine nu și-ar dori să scape de fotoliile mari din camera de zi, iar canapeaua să nu fie masivă, dar multifuncțională? Mobila practică oferă soluții care sunt mai mult decât utile. Iată câteva exemple de canapele care pot fi folosite în mai multe moduri practice. Iar dacă nu vreți să renunțați la fotolii, atunci alegeți unul care are și spații de depozitare, unde se pot aranja cărțile sau diverse obiecte decorative.

canapea living

canapea2

canapea

fotoliu living

fotoliu living2

Sursa foto: Pinterest

Formă de tip vagon pentru spaţii mici

Dacă dormitorul are o formă de tip vagon, iar poziționarea unui pat nu mai lasă loc de traversat, iată o idee îndrăzneață de mobilă practică pentru a salva din spațiu. O altă variantă pentru a salva din spațiu este încorporarea patului în mobilă. Această soluție merge de minune în camera copilului. Astfel, în loc de dulapuri pe un perete întreg, lăsați spațiu și pentru pat. Iată ce puteți obține.

dormitor

pat3

pat2

pat

Sursa foto: Pinterest

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here