Vopsea pentru tablă de scris. Cum o folosim

1

O tablă de scris este una dintre cele mai ingenioase idei pentru decor, fie că vorbim de bucătărie, camera de zi, hol sau chiar camera copilului. Partea bună este că, spre deosebire de anii de şcoală, când trebuia să rezolvaţi o ecuație sau un logaritm, acum puteți scrie orice, de la lista de cumpărături, meniul pentru cină, la mesaje motivaționale sau desene. Copiii vor fi cei mai încântați pentru că vor avea un nou loc de joacă, iar dumneavoastră nu mai trebuie să zugrăviți pereții atât de des după isprăvile celor mici. Iată ce puteţi realiza cu vopseaua pentru tabla de scris.

Tablă de scris neagră

Pe lângă faptul că vopseaua pentru tabla de scris poate fi aplicată pe pereți, se poate folosi și pe orice obiect din lemn, metal, plastic, ceramică sau sticlă. Pentru a obține o astfel de tablă, aveți nevoie de vopsea specială, disponibilă în magazinele de bricolaj. Spre exemplu, cei de la Caparol au scos anul acesta o vopsea specială, care se aplică în două straturi după ce suprafața netedă a fost dată cu grund. Prețul pentru o cutie de vopsea de 2,5 litri pentru tabla de scris este de 264 de lei, cu un consum de 120-125 ml/mp, iar pentru un un litru de grund trebuie să scoateți din buzunar 188 de lei. Pentru mai bună aplicare şi un contur perfect, folosiți bandă de protecție, care se găsește tot în magazinele de bricolaj, la un preţ de sub 10 lei. Iată câteva idei pentru a utiliza vopseaua pentru tablă de scris.

living4

living

living2

camera copii

camera copii2

camera copii5

hol

tabla1

tabla2

tabla4

dormitor1

dormitor2

Cu siguranță o să mai rămână destulă vopsea pentru tabla de scris. Şi ca să nu o aruncați, o puteți folosi și pe obiecte. Dacă frigiderul și-a pierdut din culoare sau e mai vechi, îi puteți da o nouă înfățișare cu ajutorul acestei vopsele pentru tabla de scris. Şi ghivecele pot fi personalizate, iar dacă aveți o petrecere cu numeroși invitați, vopsiți partea de jos a paharelor, iar apoi scrieți numele prietenilor. Aşa nimeni nu-şi va încurca paharul. În plus, dacă v-au rămas mai multe sticle de vin de la petrecere, le puteți transforma în vaze inedite. Nu în ultimul rând, și piesele de mobilier pot fi decorate cu ajutorul vopselei pentru tabla de scris. Iată mai jos câteva idei care pot fi puse în aplicare cu ajutorul vopselei pentru tabla de scris.

dulap

pahar

 sticle

borcane1

ghivece2

ghivece

Tablă de scris albă

Dacă nu aveţi curajul să vopsiţi un perete întreg cu negru, atunci puteţi alege vopseaua albă. În acest caz, creta este înlocuită cu markere. O cutie cu vopsea albă cu efect de tablă de scris costă 275 de lei, are 0,5 litri şi se găseşte la magazinul online Aspazia. Iată câteva idei.

alb

alb3

alb4

alb2

Sursa foto: www.magpaint.com

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here