5 idei cu bani puţini pentru toată casa

2

Nu trebuie să aloci bani mulţi pentru a obţine efecte spectaculoase în amenajarea interioară chiar la tine acasă. CasoTeca îţi prezintă 5 idei cu bani puţini pentru toată casa.

Cine are nevoie să cheltuie o grămadă de bani pentru un panou de perete pentru pat? Poţi să realizezi un panou fals cu ajutorul vopselei lavabile. Ai nevoie de o vopsea lavabilă albă, care se găseşte la magazinele de bricolaj la preţuri de 35 de lei, dar şi de pigmenţi pentru vopsea, care costă între un leu şi 32 de lei, în funcţie de marca pe care o alegi. Iată mai jos o imagine care te poate inspira.

5 idei cu bani puţini pentru toată casa
Panou de perete fals

Tot pentru decorul pereţilor poţi folosi o alternativă ieftină la tapet. Vechile roluri care erau folosite pentru decorul pereţilor sunt acum foarte practice şi căutate. Vei obţine un efect spectaculos, fără să mai fie nevoie să pui tapet.

5 idei cu bani puţini pentru toată casa
Alternativă ieftină la tapet

Dacă bugetul nu îţi permite să pui faianţă între dulapurile din bucătărie şi blat, atunci poţi să desenezi chiar tu faianţa. Ai nevoie de multă răbdare, o mână sigură, o pensulă şi vopsea neagră. Partea bună a acestei idei este că vei putea să faci asta de fiecare dată când zugrăveşti. Şi da, trebuie să fii puţin atent/ă să nu murdăreşti peretele.

5 idei cu bani puţini pentru toată casa
Ce poţi pune în loc de faianţă

Poţi înlocui dulapurile masive cu acest sistem modular de …cutii. Aşa vei putea depozita nu doar haine, dar şi cărţi sau orice alte obiecte. Ai nevoie de cutii de lemn, pe care trebuie să levopseşti cu vopsea albă. O cutie de vopsea vostă în jur de 30 de lei.

5 idei cu bani puţini pentru toată casa
Dulap din cutii

Iată o altă idee cu bani puţini pentru toată casa. Nu trebuie să investeşti mulţi bani în lămpi scumpe. Pune la bătaie sticlele de vin şi instalaţia de Crăciun pentru a fabrica aceste lămpi care vor da o lumină aparte camerei. Le poţi amplasa pe balcon, în dormitor, în bucătărie sau în camera de zi.

5 idei cu bani puţini pentru toată casa
Lampă din sticlă de vin

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here