Camera de supraveghere IP cloud, o soluție pentru casa ta

1
Camera de supraveghere

Camera de supraveghere IP cloud este fi o soluție pentru supravegherea locuinței sau chiar a copilului, atunci când părinții (sau unul dintre părinți) nu pot să fie de față.

O camera de supraveghere HD a fost adusă în România de TP-LINK, producător de soluții de rețea pentru utilizatori casnici, modelul NC250.

Camera de supraveghere are conexiuni prin cablu și/sau wireless N 300Mbps, pentru a transmite în timp real, fără întreruperi, conținutul filmat, direct pe telefon sau laptop. NC250 are și funcție de „range extender”, astfel încât să ofere o acoperire optimă a rețelei wireless în orice colț al locuinței. Camera filmează HD, oferind imagini clare, pe timp de zi și de noapte, cu ajutorul tehnologiei Night Vision, care asigură vizibilitate optimă în întuneric până la o distanță de șase metri.

Tehnologia de compresie video avansată H.264, care reduce cu până la 80% dimensiunea fișierelor video fără a le altera calitatea, asigură transmiterea de imagini la rezoluție HD pe tablete și smartphone-uri.

Camera de supraveghere se instalează foarte ușor pe laptop sau pe smartphone cu ajutorul aplicației tpCamera , în timp ce serviciul TP-LINK Cloud permite vizionarea în timp real a imaginilor, indiferent de locație.

În cazul detectării mișcării sau zgomotelor, camera trimite automat notificări pe e-mail sau FTP. Pe lângă performanța video HD, NC250 oferă streaming audio foarte bun cu ajutorul microfonului încorporat, fiind foarte potrivită pentru supravegherea locuinței pe timpul vacanțelor, sau în utilizarea de zi cu zi pentru  monitorizarea copiilor aflați în grija bonelor, monitorizarea animalelor de companie sau a sediilor de birouri.

Camera de supraveghere NC250 este deja disponibilă în magazine la prețul recomandat de 290 de lei (TVA inclus).

Soluție wireless de back-up, pentru vacanțe

TL-MR6400De asemenea, TP-LINK a lansat în România și routerul wireless N 300Mbps LTE TL-MR6400. Dispozitivul suportă atât conexiune la Internet prin fir, cât și prin intermediului unui SIM, fiind o soluție completă. Utilizarea routerului cu SIM 4G LTE asigură o rețea wireless stabilă și rapidă, ce suportă rate de transfer 4G de până la 150Mbps.

A doua opțiune de conectare la rețeaua Internet este utilizarea portului WAN și crearea unei rețele wireless N capabile să realizeze conexiuni de până la 300Mbps. Routerul TL-MR6400 poate suporta o varietate de tipuri de conexiuni, de la modemuri de cablu, la modemuri de fibră optică și modemuri DSL. Routerul dispune de două antene wireless interne și două antene 4G LTE externe detașabile, pentru conexiuni wireless stabile și o acoperire extinsă. Prețul recomandat pentru routerul TL-MR6400 este de 550 de lei (TVA inclus).

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here