Vrei să schimbi mobila? Aici găsești reduceri

1
reduceri mobila

Dacă te-ai hotărât să schimbi o parte din mobila din casă, acum este momentul, mai ales că în piață au apărut reduceri substanțiale.

Astfel, dacă vrei să îți iei o nouă canapea, magazinul Lem’s, care aparține producătorului român de mobilă Lemet, are reduceri de până la 30% pentru canapele.

canapea fixa 3 locuriPentru o canapea modulară  L 282 x 306 cm, economisești 1888 de lei. Modelul include 2 canapele, una cu 2 locuri și una cu trei locuri, extensibilă, aceasta având tetierele rabatabile pe cinci niveluri de înălțime.

Configurația include și element de colț, fotoliu, un taburet cu pernă și două brațe.

Mai multe detalii se găsesc pe http://www.lemet.ro/produse/canapele/canapele.html.

 

 

Canapea-MODULARA-L282-x-L306

De asemenea, Lem’s are reduceri și pentru mobila pentru hol, dar aici ajung până la 50%.

De exemplu, pentru holul Zeppelin din clasa Premium, care are incluse o garderobă cu o ușă și oglinzi, un dulap suspendat orizontal și unul suspendat vertical, plus oglinda, economisești 762 de lei, prețul fiind redus cu 50%.

Mai multe informații pe http://www.lemet.ro/produse/garderobe.html.

 

hol_zeppelin_L195

Iar dacă vrei să schimbi și masa și scaunele pe care le folosești pentru a servi cina, poți alege un pachet, format dintr-o masă Star.

Detalii găsești accesând adresa http://www.lemet.ro/produse/mese-si-scaune.html.

masa scaune

Lem’s are magazine în toată țara, reducerile fiind valabile în toată rețeaua ce cuprinde peste 70 magazine. Practic, oriunde vă aflați în România, puteți da o fugă până la Lem’s pentru a vedea piesele care vă pot înfrumuseța casa în această primăvară.

Exemplele de mai sus sunt o selecție din ce ne-am dori noi, în echipa Casoteca, însă gama de produse de mobilier de la Lem’s este foarte variată și cu siguranță găsiți produse pe care le-ați lua acasă. Mobila Lem’s se realizează însă pe comandă, deci veți aștepta în jur de 3 săptămâni până când mobila voastră iese „caldă” din fabrica Lemet, în care lucrează peste 500 oameni. Așa cum știți, suntem ambasadori ai antreprenoriatului local, astfel că vă îndemnăm întotdeauna să alegeți produsele românești, pentru că astfel faceți un bine întregii comunități.

Oricum, în această primăvară sunt reduceri atât de mari, că nu mai aveți alt motiv să stați pe gânduri. Intrați pe www.lemet.ro pentru a vedea întreaga selecție. O să vă îndragostiți de multe produse, vă avertizăm!

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here