5 Idei de cadou pentru casă nouă

0

Mulți dintre noi experimentăm o dilemă atunci când vine vorba despre ce cadou oferim când unul dintre prietenii apropiați se mută într-o casă nouă. Așadar, CasoTeca s-a gândit la câteva idei pentru cadoul ideal de casă nouă la prețuri accesibile și produse de calitate românești, care se bucură de reduceri în perioada aceasta.

Nuanța wenge rămâne printre preferatele noastre, deoarece este ușor de potrivit și are un mister aparte. O masă de cafea cu un aer chic contemporan, asimetrică și în stil wenge se încadrează perfect pe lista cadourilor reușite pentru casa nouă. Așa că masa de cafea Lem’s din lemn de stejar este alegerea noastră.

masuta_Noto-hi

Pentru o pată de culoare în peisaj, CasoTeca recomandă fotoliul rotativ ”Turon” de la Lem’s, în nuanța de roșu electric. Fotoliul poate fi folosit și ca scaun de birou și dacă nuanța de roșu vi se pare totuși cam îndrăzneață, atunci puteți alege dintr-o gamă mai largă de culori: negru; crem cappucino, maro și maro cognac. În plus dacă vreți și voi pentru propria casă un fotoliu rotativ, puteți cumpăra două la un preț redus.

pa6-hi

Dacă în casa nouă există un open space bar, un cadou armonios cu interiorul este scaunul de bar ”Pilot” de la Lem`s. Textura scaunului este de piele ecologică, aceasta aducând un plus de chic, iar nuanțele pe care le poți alege sunt diverse: alb sidef, crem sidef, bej sidef, orange, roșu, negru.

pilcs-hiPentru un prieten petrecăreț, care are mai mereu casa plină de invitați și îi plac house party-urile, o idee excelentă este bancheta „Parrada” de la Lem`s, care va găzdui perfect conversații lungi. Combinația de lemn și textură este diversificată.Poți alege dintre: nuc barosso; urbano; stejar wenge. Tapițeria poate avea și ea o cromatică aparte: alb, crem, galben, maro, roșu, gri sidef deschis.

pbc-hi

Un cadou clasic, dar întotdeauna bine venit sunt așternuturile de pat. Lem`s are o gamă variată din care poți alege. Poți alege un set de perne, o pilotă sau o protecție de saltea cu diferite texturi din care sunt create precum: vată siliconică, nanofibră, bambus, lână, puf și pană de gâscă.

Perna din vată siliconică asigură un confort sporit, chiar și după un timp îndelungat de folosire. Asigură susținerea corectă a poziției gâtului în timpul somnului și nivelul de fermitate este moale. Să tot dormi pe o astfel de pernă, să te trezești revigorat.

De asemenea nanofibra este un material excelent pentru o pernă de calitate care oferă pe lângă confort și o susținere medicală optimă.

Perna din bambus este ideală pentru cei care au un ten foarte sensibil și sunt mereu predispuși la alergii. Așadar, perna din bambus oferă o ventilație excelentă prin dispersia căldurii excesive și lasă o senzație de prospețime și relaxare.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here