Cum funcţionează aplicaţia Orange Smart Home

1

Orange a lansat în teste cu utilizatorii din Românnia aplicaţia Orange Smart Home, o soluţie simplă prin care casa poate fi monitorizată şi controlată de la distanţă prin intermediul telefonului mobil. Astfel, dilemele de tipul oare am scos fierul de călcat din priză? am încuiat uşa? şi nu numai vor fi rezolvate mult mai uşor. CasoTeca îţi spune cum funcţionează aplicaţia Orange Smart Home.

Orange este primul operator mobil din România care întră în domeniul caselor inteligente.

Evoluţia tot mai rapidă a tehnologiei ne apropie din ce în ce mai mult de momentul în care telefonul va deveni practic telecomanda vieţii noastre. Pe lângă toate echipamentele şi gadgeturile de care ne folosim acasă, inovaţiile din ultimii ani ne ajută să avem un control mai bun al casei noastre, prin intermediul telefonului mobil, oricând avem nevoie şi oriunde ne aflăm, pentru a ne putea bucura de o viaţă mai confortabilă şi mai sigură şi pentru a consuma mai puţină energie, spune Julien Ducarroz, directorul comercial al Orange România.

Simplu de instalat şi uşor de folosit

Soluţia Orange Smart Home include şase tipuri de senzori: de fum, de mişcare, de inundaţie, senzor pentru fereastră şi uşă, priză inteligentă şi cameră Wi-Fi, toţi fiind conectaţi la un dispozitiv central. Toate aceste dispozitive sunt fără fir şi sunt uşor de instalat.

Cum funcţionează aplicaţia Orange Smart Home

Supravegherea şi controlarea de la distanţă a locuinţei se vor putea face pe telefon sau pe tabletă, prin aplicaţia Orange Smart Home sau pe PC, prin intermediul platformei online. În funcţie de propriile nvoie, clienţii vor putea programa echipamentele pentru diferite acţiuni şi scenarii. De exemplu, utilzatorii vor putea alege ca la activarea senzorului de mişcare să primească alerte prin SMS sau e-mail, dar şi să declanşeze înregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi.

Dacă eşti client Orange, atunci te poţi înscrie până pe 15 noiembrie să testezi noua aplicaţie. Doar 50 de clienţi vor fi selectaţi pentru testarea noului serviciu, timp de două luni.  Aplicaţia Orange Smart Home este disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here