Cojile de ouă și minunatele lor întrebuințări

0

CasoTeca a găsit câteva modalități ingenioase pentru folosirea cojilor de ouă. Dacă până acum cojile de ouă ți s-au părut total nefolositoare, poate te răzgândești asupra lor după ce vezi ideile pe care le-am găsit noi.

Într-adevăr procesul necesită puțină răbdare și îndemânare, dar nu este nimic dificil.

Așadar, uite ideile noastre:

1. Suport pentru plante mici

Pentru ca oul să ia forma unui suport,  trebuie puțină atenție la dimensiunea găurilor pe care le creezi în vârful oului. Dacă sunt prea mari riști ca oul să se sfărâme. Dar, cu un cuțit bine ascuțit sigur veți reuși. Pentru un decor reușit poți lipi ouăle cu ceară, pe o oglindă veche, stilizată, iar apoi să le umpli cu flori, care să nu fie mari ca dimensiuni pentru a încăpea în ou. Suporturile pentru ouă sunt la fel de potrivite pentru un accent plasat in living sau bucătărie.

ou floral

ou floral (9)

ou floral (10)

ou floral

O variantă excelentă pentru suport de plante sunt jumătățile de coji de ouă. Poți crea multe ghivece mici pentru a umple un carton de ouă! Vor arăta excelent! Adăugă puțin pământ în carton pentru susținerea plantelor. Cel mai bine este să folosești plante suculente, pentru că acestea rețin suficientă apă și nu trebuie udate mereu.

succulent-easter-egg-shells

 

ou floral (4)

ou floral (8)

 

ou floral (2)

ou floral (3)

2. Macrameu de pus pe pe perete

Adaugă o pată de culoare pe peretele de la bucătărie și nu numai. Folosește același proces ca la suportul pentru plante, doar că adaugă în ou o floare de câmp deja uscată și vopsește oul cu ce culoare dorești Tot ce mai trebuie este o sfoară pe care tu să o împletești.

the-red-thread-hanging-egg-vases

3.Aranjament în cană vintage

Poți folosi o cană vintage pentru realiza frumosul aranjament. În cană pune mușchi pentru a susține cochilia de ou. Apoi în cochilie așează o plantă de câmp, sau nu numai, frumos colorată. Acest aranjament poate fi folosit la diverse cine în familie sau în bucătărie.

fragile-flower-vase-from-egg-shell-682x1024

 

 

4.Suport pentru iarbă verde sau grâu

Pentru un aspect fresh și culori vii poți folosi cojile de ou pentru a planta iarbă sau grâu. Aranjamentul va arăta excelent în cartonul de ouă.

egg-shells-eating-cat-grass

 

ou floral (5)

 

ou floral (6)

5.Lumânări

Poți folosi jumătățile de coji pentru a le umple cu ceară, apoi adaugă un fitil și gata-i lumânarea! Așează-le pe un suport pentru a nu se scurge ceara.

egg-shells-candle

7c05001b4ac5a16db06fc9905ca1-615x660

maxresdefault

svechi-dlya-pashalnogo-stola-2-600x399

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: homedit.com, craftberrybush.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here