5 locații pentru întâlniri romantice

0

Primele întâlniri dintr-o relație sunt cele mai efervescente, iar acestea trebuie să se petreacă în locuri speciale care să vă rămână în amintire. O cititoare CasoTeca s-a gândit la câteva idei pentru primele întâlniri romantice care v-ar putea fi de folos.

Domeniile Ostrov

Pentru început ne-am gândit la o vacanță surpriză pe care domnii o pot pregăti pentru doamnele lor dragi unde pot bea vin de calitate și admira panorame de vis. Cramele Domeniile Ostrov vă pun la dispoziție un peisaj spectaculos și o atmosferă cu adevărat romantică printre rândurile de viță de vie, aflate la doi pași  de malul Dunării. Excursiile la Domeniile Ostrov pot fi un prilej pentru oricine sa parcurgă trasee turistice, locuri care amintesc de un trecut in care trei culturi și civilizații – cea geto-dacă, cea greacă și cea romană – s-au intersectat.  Cramele Ostrov sunt deschise pentru vizite iar turul constă în prezentarea vinotecii. Iar un vin roșu ar merge excelent într-o astfel de situație. Alte obiective turistice sunt Lacul Bugeac, Rezervația naturală Pădurea Esechioi și trecerea cu bacul dinspre Călărași în județul Constanța. Complexul  turistic Curtea dintre Vii vă primește cu drag să vă petreceți clipe de neuitat alături de persoana iubită. Complexul cuprinde 2 vile, restaurant, sală de fitness și ”beciul boierilor”. Proprietatea are 8 apartamente pentru 4 persoane și 8 camere duble pentru 2 persoane, toate utilate cu mobilier din lemn și toaletă modernă. Telefon: 0726-777226; E-mail: booking@domeniileostrov.ro

f4

f6

f5

Skybar

Acum câteva zile echipa CasoTeca v-a prezentat 2 terase bucureștene care se află ”la înălțime”. Zonele cheie, centrale ale capitalei ascund experiențe de neuitat. Ce face ca aceste terase să fie deosebite este conceptul de roof bar, care acum este unul la modă și ideal  pentru o ieșire romantică în 2. Skybar este un astfel de local care cuprinde toate aceste elemente și nu numai. Conceptul de roof bar creat de Mihnea Ghildus impresionează prin design-ul unic, futurist și prin atmosfera specială. Această terasă oferă clienţilor o privelişte inedită asupra oraşului. Se află pe terasa unei clădiri situate pe Calea Dorobanților, localul este mai mult bar, dar în timpul zilei oferă o adevarată oază de liniște. Pe timp de noapte însă, se transformă într-un bar ideal pentru petreceri, cu o priveliște superbă asupra cerului. Are o structură care acoperă întreaga locație, este un concept creat să se închidă complet pentru a acoperi și proteja pe cei care frecventează acest local pe timp de ploaie, vânt sau ninsoare. Când este cerul senin, se deschide pentru a asigura priveliștea unică spre cer.

skybar-1

skybar-3

skybar-2

Zoom Out Lounge

O altă variantă ”la înălțime” este Zoom Out Lounge care se remarcă prin priveliștea panoramică deosebită ca și terasa descrisă anterior. Este un loc plăcut şi relaxant unde îţi poţi petrece seara la apus, atunci cand panorama este superbă. Combinaţia de clădiri vechi alaturi de care se află noile construcţii moderne formeză un contrast interesant între Bucureştiul de acum şi cel de altădată. Zoom Out Lounge este de fapt o terasă de pe care poți vedea deasupra Centrului Vechi iar la orizont se poate observa Casa Poporului.

Zoom-Out-Lounge-6

Zoom-Out-Lounge-7

Zoom-Out-Lounge-15

 

Nomad Sky Bar

O a treia variantă să aveți parte de o întâlnire romantică este Nomad Sky Bar. Amplasat pe strada Smârdan nr. 30. Acesta ocupă etajele 1 şi 2 ale clădirii care la parter găzduieşte alte două localuri celebre în Centrul Vechi, Club Bound şi Arcade Cafe. Nomad Skybar este un loc în care designerii de la Twins Studio şi-au demonstrat măiestria, reuşind să realizeze un decor în care îmbină într-un mod neconformist oţelul şi sticla cu structurile clasice ale clădirii.

Nomad

Nomad-23

Nomad-34

 

 Dormitoarele Lem’s

Sau o variantă  simplă și eficientă sunt chiar domitoarele Lem’s. Unde poți fi cu adevărat sincer față de persoana iubită? Cu siguranță, departe de ochii lumii. Așa că vă propunem câteva seturi de dormitoare unde flacăra iubirii va rămâne aprinsă mereu.

Lems_Dormitor_Miracco

 

Dormitor-Domino-avantaj2

11148250_799762803440166_1170018505_o

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here