6 idei despre cum să ai o bibliotecă cu design ingenios

0

În ciuda faptului că tehnologia a acaparat lumea și mai nou este la modă să folosești diferite gadget-uri pentru citit, echipa CasoTeca a rămas fidelă tradiționalelor pagini ale cărților, frumos mirositoare. CasoTeca te îndeamnă să investești într-o bibliotecă cu un design unic și fresh.

Pe lângă design-ul spectaculos, o bibliotecă de acest fel te ajută să economisești și spațiu, așadar dacă ești student te invităm să tragi cu ochiul la ideile noastre. Dacă îți dorești o piesă de mobilier care să atragă atenția și să devină centrul de interes al camerei, o bibliotecă cu un design super creativ este soluția.

Bibliotecile prezentate nu sunt masive, așa că dacă dispuneți de puțină îndemânare, le puteți construi chiar voi. Așa, amprenta personalitatății voastre este prezentă și să de asemenea puteți făuri ceva cu adevărat unic.

Iată ideile CasoTeca:

1. Bibliotecă formată din rafturi în formă de copac

Cu siguranță într-un ambient modern, contemporan, acest design de bibliotecă s-ar integra perfect și ar atrage privirile tuturor. Si nici nu ocupă mult spațiu!

biblioteca copac

 

biblioteca copac 2

2. Bibliotecă Zig-Zag

Jocurile geometrice cu mobilă vor avea mereu un impact pozitiv asupra încăperii și îi vor da un aer stilysh și plin de mister.

bibliotecă zig zag

3. Bibliotecă pian

Dacă pianul bunicii este de nereparat și aveați de gând să vă descotorosiți de el, nu o faceți! Acesta poate deveni o bibliotecă extrem de interesantă!

biblioteca pian

4.Bibliotecă încorporată în perete

O idee absolut ingenioasă este biblioteca încorporată în perete. Are un aer SF care o să vă ducă mereu cu gândul la o trecere dintr-un spațiu în altul. Adăugați și lumini pentru un impact vizual mai mare!

biblioteca incorporata in perete

5. Bibliotecă în formă de hartă

Cum țara noastră are o formă haioasă, cu siguranță este o idee bună să tranformați harta României într-o bibliotecă.

biblioteca in forma de harta

 

6. Bibliotecă în formă de fagure de miere

O altă combinație geometrică, care nu ocupă mult spațiu și care va da un aspect modern încăperii.

bibliotecă fagure de miere

Pont CasoTeca: Pentru a fi tot timpul la curent cu stirile ia-ți o tabletă Asus, care are acum un super pret pe e-mag

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here