Decoraţiuni de toamnă cu bani puţini

0

În urmă cu două luni vă propuneam câteva moduri în care puteţi folosi scoicile adunate de cei mici la mare. Acum că toamna bate la uşă, vă propunem alte idei de decoraţiuni, de sezon, pe care le puteţi pune în practică alături de cei mici. Şi cel mai important: nu costă mult. Iată câteva idei de decoraţiuni de toamnă cu bani puţini.

Citeşte şi Decoraţiuni inedite. Cum să aduci marea în casă cu bani puţini 

Vă povesteam cum puteţi transforma un felinar într-o piesă de decor de inspiraţie marină. Puteţi folosi acelaşi felinar, dacă adăugaţi frunze uscate, conuri de brad sau mici dovlecei.

decoratiuni2

Tot pe post de felinar puteţi folosi şi borcanele suspendate, în care aşezaţi câteva ghinde, pentru decor. Dacă pentru un decor marin v-am recomandat să puneţi nisip într-un pahar, iar apoi o lumânare, de data aceasta, pentru a aduce o parte din culorile frumoase ale toamnei, puteţi folosi porumb şi câteva frunze. Iată mai jos ce puteţi realiza.

decoratiuni3

decoratiuni4

Mici suporturi pentru lumânări se pot realiza din bostani mici, care pot fi folosiţi şi ca decor pentru o cină romantică, de toamnă.

decoratiuni5

Deşi au culori frumoase, care pot aduce un plus de căldură decorului, frunzele sunt fragile. Dar asta nu înseamnă că nu pot fi folosite în fabricarea decoraţiunilor. De exemplu, se pot realiza boluri din frunze. Aveţi nevoie de un balon, adeziv transparent şi o pensulă. Da, şi frunze. Iată mai jos cât de simplu puteţi realiza un astfel de bol, în care puteţi pune câteva ghinde colorate.

decoratiuni6

decoratiuni7

Tot cu ajutorul adezivului transparent şi a frunzelor, se pot decora câteva borcane, folosite ca suport pentru lumânări.

decoratiuni8

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here