6 mese portabile pentru laptop

0

Cum calculatoarele tip desktop au devenit destul de rare, iar laptop-urile au preluat arena, consumatorii caută diferite modalități cât mai comode pentru a le folosi atunci când au de lucru dar nu vor să se așeze la birou.

O masă portabilă pentru laptop este ideală pentru atunci când dorești să lucrezi pe computer de pe canapea, sau chiar în pat. Căldura laptopului care deobicei îți arde pielea este oprită (te ajuta să eviți sindromul picioarelor ”Toasted”), și oferă o platformă stabilă pentru toate tipurile de laptop.

CasoTeca a pregătit 10 modele de ”lap desk” care să se potrivească încăperilor fiecăruia:

1. Masă din lemn

Are un finisaj modern, din lemn de stejar, această masă portabilă oferă și un slot lateral pentru fișiere, reviste, blocnotesuri sau orice altceva ce ai putea avea nevoie în timp ce lucrezi. Preț orientativ 60$.

masa

2. Masă cu model geometric

Perfect pentru studenții care învață până dis de dimineață și au nevoie de confort, dar în același timp și de un model cool și un preț accesibil. Aceasta include un suport pentru pahare, are o parteinferioară moale pentru a ajuta la protejarea împotriva căldurii și arată foarte bine într-o atmoseferă tinerească. Prețul este în jur de 24$.

masa

3. Masă Logitech

Logitech numește N700 un fel de home cinema pentru laptop. Acesta oferă difuzoare pentru a stimula abilitățile audio ale laptop-ul și un ventilator pentru a ajuta la menținerea răcorii în timpul utilizării prelungite. Toate această tehnologie este alimentată printr-un singur cablu USB, cu controale on / off pentru vorbitor și ventilator, precum și controale de volum. Dacă te uiti la o mulțime de filme pe laptop, aceasta este platforma portabilă ideală pentru tine. Prețul este de 80$.

masa

4. Masă pentru tabletă

Este un fel de pernă căptușită și este perfectă pentru atunci când utilizați notebook-ul pe poală. Un design foarte simplu, dar inteligent are un buzunar de depozitare interior pentru cabluri electrice și alte accesorii, în timp ce forma trapezoidală înseamnă că poți ajusta mărimea pentru a se potrivi pentru device-uri mari sau mai mici. Preț 40$.

masa

5. Masă cu lampă

Din nou o masă ideală pentru nopțile târzii de studiu. Preț 30$.

masa

6. Masă Ikea

O variantă haioasă, cu un preț accesibil ne-o oferă Ikea. Sub 10 dolari.

8f207d2a

 

Sursa foto: mashable.com, ikea.com, logitech.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here