Cât de eficientă este banda cu leduri într-o locuință

0

Dacă vă doriți un sistem de iluminat economic și modern puteți opta pentru banda cu leduri, este un mod accesibil de controlare a nivelului de lumină și a culorii. În acest fel aveți lumină acolo unde vă doriți și cât vă doriți.

De ce este economic sistemul de iluminat cu leduri? Banda cu led folosește mult mai eficient energia electrică. De asemenea sistemul optic este net superior, deoarece se poate monta strict în locul unde este nevoie de lumină. În ceea ce privește economia de energie electrică, banda cu leduri consumă până la 50% mai puțină energie față de metodele de iluminare convenționale. Și durata de funcționare este mai mare comparativ cu a celorlalte produse, benzile cu leduri sunt mai robuste decât produsele tradiționale de iluminat și au până la 50 000 de ore durată de funcționare datorită rezistenței la variațiile de temperatură, vibrațiilor și șocurilor mecanice.

banda cu leduri 0Un alt aspect se referă la obținerea unui design modern cu ajutorul benzii cu leduri, design dat de culorile alese de fiecare. Un led ca să producă culoare nu are nevoie de filtre speciale. În mod obișnuit banda cu led este montată pe suprafețe plane, astfel că lumina poate fi direcționată doar acolo unde este necesar. Ledurile nu se încălzesc foarte mult și limitează accidentele la atingere și producerea incendiilor, sunt rezistente la operațiunea repetată de aprindere-stingere, sunt ușor controlabile și nu au emisii infraroșii sau ultraviolet. Realizate din materiale nontoxice, sunt ușor reciclabile și funcționează la temperaturi foarte scăzute, fiind folosite și în spațiile de refrigerare și congelare. În stil clasic și inovator, acestea oferă un design plăcut spațiilor în care sunt utilizate.

De pe Led-zone.ro se poate achiziționa o gamă variată de benzi cu leduri, precum și accesoriile necesare utilizării lor: controller, kituri, profile aluminiu și multe altele. Banda cu leduri se poate cumpăra și de pe led-becuri.com, led4you.ro, ledled.ro, iluminat-ieftin.ro și altele.

 

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Sursa foto: led-light-strip.co.uk

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here