6 radiatoare portabile cu care economisești energie

0

Cum spațiul nu ne permite tuturor să avem șeminee extravagante și romantice, noi am găsit varianta ”stylish” și eficientă de încălzire.

Radiatoarele obișnuiau să fie o modalitate incomodă de a încălzi casa, deoarece factura la curent era exorbitantă și pe lângă acest fapt aveau un aspect neplăcut. Dar noile modele pe care CasoTeca vi le prezintă, nu numai că sunt salvatoare de energie, dar au și un design modern și un preț acceptabil.

Cu siguranță iarna nu doriți să incălziți absolut toate camerele din casă, așa că o variantă excelentă pe care o puteți folosi pentru a face ceva economie la gaze sunt radiatoarele care salvează energie.

Așa că iată cele 6 modele:

1. DeLonghi Compact Ceramic Electric Heater:

Acest incălzitor electric este prietenos cu mediul, are o funcție inteligentă care reduce consumul de electricitte până la 40%. Are un termostat electric și multiple nivele ale căldurii.De asemenea îl puteți folosi ca filtru de aer, sau ca ventilator de vară. Prețul acestuia este de 40$.

044387450904.jpg.650x0_q85_crop-smart

2. Vornado DVTH:

Încălzitorul electric Vornado este special față de celelalte prin modalitatea de a răspândi aerul în mod egal în cameră ( vortex cum o numesc ei), care sporește încălzirea. Consumul de energie de asemenea este mic. Controlul temperaturii este automat. Prețul este de 130$.

vornado.jpg.650x0_q85_crop-smart

3. Holmes HFH436

Radiatorul care are o funcție de pre-încalzire pentru atunci când doriți să păstrați temperatura ridicată a camerei, dar nu sunteți acolo să opriți încălzitorul. El se va opri singur. Este sigur să îl lăsați deschis chiar și în baie.Prețul acestuia este de 40$.

holmes.jpg.650x0_q85_crop-smart

4. Lasko 6462 Full Circle Ceramic Heater

Acest radiator emite căldura pe o rază de 360 grade, pentru incălzirea rapidă a camerei. Acesta dispune și de telecomandă și un filtru foarte ușor de curățat. Prețul acestuia este de 60$.

lasko.jpg.650x0_q85_crop-smart

5. Ambia Ach-120 Portable Two Zone Ceramic Heater

Nu degeaba seamănă cu un casetofon. Acesta poate fi separat, un încălzitor lângă birou și unul lângă pat, sau unul pentru spate și altul pentru picioare. Desigur poate fi folosit și ca un întreg. Prețul acestuia este de 60$.

ambia.jpg.650x0_q85_crop-smart

6. Dyson’s AM04

Varianta cea mai scumpă, dar și foarte eficientă și excentrică ca design este radiatorul Dyson’s. Dacă doriți o piesă abstractă pentru interiorul casei dumneavostră, căldură și o super economie a electricității, dar cu un preț piperat alegeți radiatorul Dyson’s. Prețul acestuia este de 400$.

dyson.jpg.650x0_q85_crop-smart

Sursa foto: treehugger.com

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here