7 lucruri pe care nu trebuie să le ai în camera de zi

0

Întâmpini probleme în decorarea camerei de zi? Nu reuşeşti să faci camera să arate aşa cum ţi-ai dori? Atunci aruncă o privire în jur şi vezi dacă ai oricare dintre aceste elemente. Dacă răspunsul este da, atunci e timpul să scapi de ele. CasoTeca îţi spune care sunt acele 7 lucruri pe care nu trebuie să le ai în camera de zi.

Canapea Futon

Aceste canapele sunt inspirate de tradiţia japoneză şi înseamnă saltea care se strânge şi care se poate depozita sub formă de sul. Occidentalii s-au inspirat din acest model şi au venit cu noi canapele.  De regulă, saltelele sunt plasate pe un cadrul de lemn sau de metal, cu o structură ce poate fi configurată în mai multe moduri. Acestea sunt potrivite pentru tinerii care trăiesc pe cont propriu, pentru prima dată. Ca regulă generală, aceastea nu sunt cele mai confortabile şi nici nu sunt cele mai elegante piese de mobilier. Într-adevăr, sunt practice, însă acest tip de canapea tinde să aibă un aspect ieftin. Iar dacă trebuie neapărat să ai o astfel de canapea în casă, pentru musafiri, de exemplu, atunci pune-o în altă cameră, dar nu în living.

futon

Fotolii Bean Bag

Nu doar că vremea acestor fotolii a trecut, îndiferent de cât de mult au fost îmbunătăţite în ultimii ani, dar sunt şi inestetice şi nu ai niciun motiv pentru care ai pune un astfel de fotoliu în camera de zi. Dacă ai un copil sau adolescent care iubeşte cu adevărat acest fotoliu, atunci lasă-i să se bucure de confortul lui în propria cameră. Nu în camera de zi.

Echipamentele de fitness

În timp ce efortul de a fi activ/ă ar trebui să fie aplaudat, o bandă de alergare sau alte echipamente de acest fel nu au loc în camera de zi. Nici salteaua pentru yoga, nici mingea Bosu sau orice alte lucruri care te ajută la exerciţii. În cazul în care trebuie să-ţi faci exerciţiile în camera de zi din cauza spaţiului restrâns din casă, asigură-te că ai depozitat toate lucrurile în debara sau în alt loc unde le poţi pune. Iar dacă nu ai unde pune banda de alergat decât în camera de zi, atunci ia în calcul renunţarea la ea şi gândeşte-te să alergi în aer liber.

7 lucruri pe care nu trebuie să le ai în camera de zi
Nu păstra echipamentul de fitness în camera de zi

Trofeele

Iubeşti sportul şi vrei ca toţi cei care îţi trec pragul să ştie. Dar camera de zi nu este locul potrivit pentru aşa ceva. Ia în calcul amplasarea diplomelor şi trofeelor într-o altă cameră, precum biroul sau o cameră de recreere.

Flori uscate

Un alt element din cele 7 lucruri pe care nu trebuie să le ai în camera de zi sunt florile uscate. Chiar dacă e vorba de buchetul de mireasă, buchetul prins la nunta la care ai fost domnişoară de onoare sau pur şi simplu îţi plac florile uscate, acestea sunt fragile, pline de praf şi teribile pentru alergii şi Feng Shui. Deşi în teorie ar putea părea frumoase, în practică acestea nu prea îşi îndeplinesc rolul. În loc să colecţionezi flori uscate, mai bine foloseşte flori proaspete. Şi vei vedea ce aer vei aduce astfel în cameră!

7 lucruri pe care nu trebuie să le ai în camera de zi
Buchetele de flori uscate

Citate inspiraţionale

Unora le place să pună citate inspiraţionale pe perete, dar la modul general vorbind, aceste cuvinte arată de prost gust şi ieftin. În loc să alegi această variantă, mai bine caută ceva artistic care îţi oferă acelaşi sentiment. Inspiraţia nu trebuie să fie transpusă atât de literar.

7 lucruri pe care nu trebuie să le ai în camera de zi
Citate inspiraționale

Ecografiile cu bebe

Fotografiile de maternitate sunt un mod important de a surprinde un moment important din viaţa unei familii, dar camera de zi nu este locul potrivit pentru ecografiile cu bebe. Mai bine pune fotografii mici la un loc.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here