15 idei de paturi mașină pentru copii

0

Într-o zi, camera copilului poate fi pădurea fermecată, iar a doua zi poate fi o pistă de curse. Totul depinde de imaginația copilului penru ca un joc să ia naștere. Dar ce-ar fi să-i oferi un spațiu atractiv? CasoTeca îți prezintă 15 idei de paturi mașină pentru copii.

Patul este cea mai importantă piesă din camera copiilor, și asta pentru că la vârsta lor au nevoie de somn. Dar, câteodată, cei mici nu vor să meargă la culcare și preferă să se joace afară. Iar acest lucru îi face pe părinți să se gândească la o soluție atrăgătoare pentru cei mici, iar paturile mașină ar putea fi una dintre variante.

Inspirate din modele reale, paturile mașină pentru copii pot fi amplasate în cameră și dacă ai o fetiță. Iar paturile care imită avioane, trenuri sau bărci trebuie să fie creative și pline de culoare pentru ca cei mici să se simtă confortabil atunci când dorm.

Nu doar cei mici se vor bucura de aceste paturi, ci si părinții își pot îndeplini astfel un vis. Supraetajate, cu spații separate pentru depozitarea hainelor sau a jucăriilor, aceste paturi le vor atrage atenția celor mici și își vor crea propia lume în camerea lor, acolo unde petrec cel mai mult timp.

În magazinele de la noi vei găsi o gamă variată de paturi mașină pentru copii, însă prețurile se pot apropia chiar și de 1.000 de euro. Totuși, dacă ești un tătic căruia îi place să meșterească, la fel ca acest tătic din Statele Unite ale Americii, care a transformat camera fetiței într-o adevărată filă de poveste, încearcă să-i oferi copilului un pat special.

Și, ca să venim în sprijinul tău, am selectat câteva idei de paturi mașină pentru copii. În imaginile de mai jos vei vedea și modele de paturi avion, barcă sau tren, toate numai bune de pus în practică, mai ales că se apropie vacanța și ai la dispziție suficient timp pentru a-i pregăti copilului o surpriză până în toamnă, când începe școala.

15 idei de paturi mașină pentru copii

pat masina2

15 idei de paturi mașină pentru copii

pat masina5

15 idei de paturi mașină pentru copii

pat barca

pat barca2

pat barca3

pat caleasca

pat locomotiva

pat autobuz

pat bus

pat avion

pat avion2

pat avion3

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here