7 paşi pentru un dormitor Feng Shui

2

Un dormitor Feng Shui este un dormitor care emană armonie şi energie senzuală, care te invită la relaxare. Pentru a obţine atmosfera care trebuie, CasoTeca te ajută cu 7 paşi pentru un dormitor Feng Shui.

Primul pas: renunţă la televizor, la calculator sau echipamentele pentru exerciţii. Energia pozitivă din dormitorul tău este distrusă de aceste obiecte. De asemenea, acestea aduc energia de la muncă şi stresul, care sunt principalii factori care sparg efectul de Feng Shui.

7 paşi pentru un dormitor Feng Shui

Pasul doi: Deschide ferestrele des sau foloseşte un purificator de aer pentru a păstra aerul din dormitor proaspăt şi plin de oxigen. Nu poţi avea un dormitor Feng Shui dacă aerul pe care îl respiri nu este de calitate şi fără să fie plin de toxine. Iar dacă te-ai gândit să pui plante, ia-ţi gândul de la acest lucru! Plantele nu sunt bune pentru Feng Shui, decât dacă ai un domitor mare şi posibilitatea de a le amplasa cât mai departe de pat. Uleiurile esenţiale te ajută să purifici aerul din dormitor, dar fii antent/ă să fie chiar uleiuri esenţiale, nu parfumuri de cameră, care sunt toxice.
7 paşi pentru un dormitor Feng Shui

Cel de-al treilea pas este să urmezi cele trei reguli de bază pentru un dormitor Feng Shui, şi anume: patul trebuie să fie abordabil cu uşurinţă din ambele părţi, trebuie să ai două noptiere, câte una de fiecare parte şi să eviţi ca patul să fie în linie directă cu uşa. Importantă este şi salteaua, dar şi să ai aşternuturi din fibre naturale, care creează armonie în dormitor şi aduc energia Feng Shui.

7 paşi pentru un dormitor Feng Shui

Pasul 4: foloseşte culori liniştitoare pentru un dormitor Feng Shui. Cele mai bune culori pentru dormitor sunt cele care imită culoarea pielii. Şi aşa cum ştim, acestea pot varia de la alb pal, la ciocolatiu. Alege culori care funcţionează cel mai bine pentru dormitorul tău din această gamă.

7 paşi pentru un dormitor Feng Shui

Pasul 5: alege cu atenţie ce fel de postere pui pe pereţi; imaginile sunt purtătoare de energie puternică. Cel mai bun sfat pentru un dormitor Feng Shui este să alegi imagini care îţi transmit lucruri pe care vrei să le vezi în viaţa ta, precum imagini care emană fericire şi energie. Doar dacă îţi place să fii trist, evită să foloseşti imagini singuratice pentru dormitorul tău. Cele mai bune magini pentru un dormitor Feng Shui sunt cele legate de iubire, fericire, intimitate.

7 paşi pentru un dormitor Feng Shui

Al şaselea pas se referă la lumina din dormitor. Trebuie să ai mai multe trepte de luminozitate. Lumânările sunt cele mai bune pentru un dormitor Feng Shui, şi asta pentru că nu doar că eliberează energie, ci şi penru că creează o atmosferă intimă, caldă. Fii atent/ă atunci când cumperi lumânări: să fie fără toxine!

7 paşi pentru un dormitor Feng Shui

Pasul cu numărul şapte se referă la faptul că pentru un dormitor Feng Shui trebuie să ai grijă ca toate uşile să fie închise. Accest lucru va permite energiei să te întărească. Dacă păstrezi dormitorul curat, fără haine aruncate peste tot, vei reuşi să păstrezi senzaţia de calm şi pace.

7 paşi pentru un dormitor Feng Shui

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here