Chic Ville: tendințele în decorațiuni interioare

0
decoratiuni Chic Ville

Primăvara este anotimpul reînnoirii, așa că este momentul perfect pentru decorațiuni interioare ce-i dau casei o nouă înfățișare, mai proaspătă și mai colorată. Chic Ville are o nouă colecție dedicată acestui anotimp, în ton cu tendințele actuale de design interior și oferă o perspectivă surprinzătoare asupra obiectelor de zi cu zi care pot înfrumuseța orice cameră.

Culorile anului, Rose Quartz și Serenity

 

Institutul Pantone, expertul în culori, recomandă combinarea cu creativității două culori anul acesta: Rose Quartz și Serenity, culori pastel ce îmbie la visare. Tot la reverie ne referim atunci când vorbim de noua colecție în nuanțe pastelate de la Chic Ville. Aceasta cuprinde o gamă variată de produse: de la mobilier bleu și roz, la suporturi si casete pentru bijuterii. Fețe de pernă, lumânări, flori, tot ce este pastel și chic se regăsește în aceasta categorie. Mici accente de culori fine își vor pune amprenta asupra spațiului tău.

RS_Chicville-0818_m 

Redescoperă farmecul zilelor de relaxare

 

Așa cum ne alocăm timp pentru relaxare, și locul unde se desfășoară aceste activități trebuie decorat pe măsură.

De lângă setul de ceai, nu trebuie să lipsească șervețelele asortate, pentru că decorul poate fi chiar chic! Colțul personal de citit poate fi completat de către spiritele mai romantice de colivii încântătoare, pe care le pot decora cu flori și panglici.

RS_ChicVille_IMG_9121-2_m

Obiecte de exterior, reinventate pentru decorațiuni

 

O stropitoare învechită folosită drept vază de flori? O veche colivie, reinventată în rolul de suport pentru lumânări parfumate? Ideile sunt nenumărate, iar noile tendințe în design ne încurajează să regândim rolul materialelor și a obiectelor al căror loc era, până acum, doar pe terasa exterioară. În noua colecție destinată primăverii de la Chic Ville, sunt o multitudine de astfel de obiecte: de la stropitori învechite, la flori de grădină ce își vor păstra prospețimea indiferent de anotimp.

RS_Chicville-0682_m

 

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here