DeltaStudio vinde la Răzoare mobilă produsă în România şi desenată de designeri români

0

Vânzătorul de plăci ceramice şi obiecte sanitare premium, DeltaStudio şi-a relansat ieri gama de produse şi a anunţat că mizeazează pe mobilier şi decoraţiuni produse în România.

„Delta are o experiență de aproape 20 ani pe segmentul placărilor ceramice și al obiectelor sanitare. Extensiile de portofoliu s-au petrecut treptat, la cererea clienților, ajungând acum în punctul în care vindem amenajările la cheie, în colaborare cu proiectanții și echipele de montatori partenere. Practic acest business s-a reinventat și am reușit să creștem constant de la an la an. Pentru 2015 estimăm o cifră de afaceri de 10 mil EUR”, declară Dragoș Bonea, Director General DeltaStudio.

Produse în Europa, vândute de la Răzoare

Colectia Baron deltastudio

Noile colecții de mobilier, expuse pe o suprafață de 1.000 metri pătrați din showroom-ul amplasat în zona Răzoare, București, cuprind ambiente și produse create de furnizori europeni precum Cortezari, Arketipo, Bonaldo, Poliform – Varenna, Aster Cucine, Ditre din Italia sau ArteM din Germania.

deltastudio_Colectia Marquise

Relansarea brandurilor din Italia pe piața românească este una dintre principalele direcții strategice pe care va miza DeltaStudio. O parte din aceste brand-uri dispăruseră din piața locală, după ce mai mulți retaileri de mobilier și-au restrâns activitatea.

Formmat, o marcă multibrand produsă în România

delta_Colectia Otono

Un puternic accent se va pune pe promovarea mobilierului românesc. DeltaStudio pune la vânzare în magazinul de la Răzoare atât piesele unicat, realizate pe baza proiectelor semnate de designeri și arhitecți români, cât și colecțiile de serie, gândite și fabricate în România sub numele Formmat. Printre designerii care semnează colecțiile Formmat se numără designerii Victor Grosu, Marie Nouvelle, Mihai Constantin, Raluca Mureșan, Andreea Pinter, Elena Codău sau Cristina Bulat.

DeltaStudio își propune ca 50% din vânzările companiei să fie generate de colecțiile de mobilier românesc și internațional.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here