Electrocasnicele Miele se găsesc acum și la Târgu Mureș

0

Miele, compania cunoscută pentru electrocasnicele sale premium a deschis la Târgu Mureș al patrulea magazin exclusiv din România. Noul spaţiu are 60 de metri pătrați, este amplasat în centrul oraşului și expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România: de la consumabile și accesorii, până la electrocasnice încorporabile mari și mici, sisteme de călcat și espressoare freestanding.

Miele Targu Mures_201510 (2)

Magazinul din Târgu Mureș este al doilea inaugurat de Miele anul acesta în România, după cel deschis în iulie la Sibiu. Miele mai are alte două magazine exclusive în Cluj-Napoca și Brașov.

Miele vrea magazine exclusive în România

„Am planificat pentru anul acesta dublarea numărului de magazine exclusive în România și, odată cu inaugurarea de la Târgu Mureș, ne îndeplinim acest obiectiv. Extinderea cu magazine exclusive în toată țara face parte din strategia de dezvoltare Miele pe care o implementăm încă de anul trecut, când am gândit o nouă reprezentare a brandului, prin relocarea showroom-ului din Otopeni în Piața Presei, București și am început o serie de noi parteneriate”, declară Loredana Butnaru, Director de Vânzări Miele România.

Miele Targu Mures_201510 (3)

În prezent, Miele are o rețea de 30 de parteneri și 57 de magazine în România, care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux și rețele și magazine independente de electroIT. Produsele Miele pot fi găsite din acest an și pe magazinul online eMAG Marketplace.

Miele Targu Mures_201510 (1)

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here