Apartamente noi, gata amenajate de designeri români

0

Poate că te-ai săturat să răsfoiești revistele de amenajări interioare și să îți dorești și tu un apartament unde designerii și-au lăsat amprenta. Iar dacă ești în căutarea unui apartament nou, acum ai ocazia să cumperi unul gata amenajat. CasoTeca îți spune unde găsești apartamente noi, gata mobilate de designeri români.

V-am prezentat la începutul lunii septembrie o serie de bugete necesare amenajării unor apartamente noi. De la garsonieră la apartamentul cu patru camere, tineri designeri români au acceptat provocarea lansată de dezvoltatorul proiectului The Park din București. Dacă ai ratat articolul de atunci, citește mai jos care au fost bugetele de amenajare și vezi cum arată apartamentele.

CITEȘTE Cât costă amenajarea unui apartament nou în Bucureşti

Singurul dezvoltator de blocuri de apartamente care pune accentul și pe designul locuințelor, Hanner România, oferă acum posibilitatea celor care sunt în căutarea unui apartament nou să-l cumpere gata mobilat și amenajat de către tineri designeri români.

“Designerii români au lucrat cu bugete rezonabile și au cucerit clienții The Park, care au cumpărat primele showroom-uri gata mobilate, la prețuri speciale. Pentru clădirea The Park 2 am pregătit peste 15 apartamente amenajate de echipe creative, pentru cele 10 configurații de apartamente și garsoniere din bloc. Suntem pregătiți să investim în continuare în design românesc și colaborări cu arhitecții și designerii români, pentru că ne-au demonstrat că este o abordare câștigătoare”, spune Silviu Grigorescu, director general Hanner România.

Apartamente noi, gata amenajate de designeri români
Apartamente noi, gata amenajate de designeri români

Cei interesați pot cumpăra apartamente noi din clădirile 2, 3 și 4 din proiectul The Park, unde arhitectura a fost schimbată, dar și amenajările interioare și abordarea. Pentru asta, Hanner România a apelat la arhitecții KXL, Attila Kim și Bogdan Ciocodeică.

Prețurile apartamentelor pornesc de la 55.000 de euro plus TVA și ajung la 120.000 de euro plus TVA. Suprafețele sunt cuprinse între 36 și 84 de metri pătrați. Fiecare apartament este dotat cu centrale prin condensaţie Viessmann care asigură economii de până la 35% la consumul energetic, iar factura estimată pe timp de iarnă pentru un apartament cu două camere este de 70 de lei/lună.

Ansamblul rezidențial se află situat în apropierea parcului Tineretului și a celor două staţii de metrou – Constantin Brâncoveanu şi Piaţa Sudului. Sursa foto: The Park

Apartamente noi, gata amenajate de designeri români
Apartamente noi, gata amenajate de designeri români

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here