Cu ce pot fi înlocuite motouneltele zgomotoase de întreținere a spațiilor verzi

0
STIHL FSA

Probabil că numai cei care locuiesc în zonele unde spațiile verzi sunt intens îngrijite știu cum e să fii trezit de o bârnâitoare dimineața devreme. Este adevărat că supărarea poate să-ți mai treacă atunci când treci prin parc și simți mirosul revigorant al ierbii proaspăt cosite, însă de ce nu am apela la soluții mai silențioase atâta timp cât ele există?

Dacă până nu demult doar utilizatorii casnici care avea spații cu dimensiuni reduse de îngrijit se puteau bucura să folosească motocoasele cu acumulator, astăzi aceste tehnologii se regăsesc și în gamele de motoutilaje adresate zonei profesionale. De curând producătorul german de motounelte STIHL a lansat și pe piața din România două astfel de motocoase FSA 90 și FSA 130: profesionale, silențioase și pregătite să facă față unor suprafețe mari care trebuie cosite.

Capul tăietor, puterea și tehnologia acumulatorului fac din FSA 90 și FSA 130 două utilaje configurate perfect pentru utilizarea intensivă pe suprafețe mari, iar mânerul dublu face ca și mânuirea lor să fie comodă. Diferența de decibeli față de motocoasele care funcționează cu benzină se face simțită!

Motocoasa STIHL FSA 130 – autonomie până la 85 de minute

Inovațiile pe zona de acumulatori au permis dezvoltarea unor produse extrem de competitive și cu un nivel al fiabilităţii specific produselor pe benzină din aceeași categorie. Spre exemplu, în funcție de acumulatorul folosit, motocoasa FSA 130 are autonomie între 30 și 85 de minute, diferența fiind dată de intensitatea la care este folosită, încărcarea făcându-se chiar și în 25 de minute cu un încărcător rapid. Pentru a-i crește și mai mult autonomia se poate opta pentru un acumulator portabil în spate.

 

Citește și: Şase console pentru baie realizate din vechi dulapuri

 

FSA 90 și FSA 130 fac parte din sistemul PRO cu acumulator de la STIHL, care cuprinde în total 8 utilaje din categorii diferite destinate profesioniștilor în amenajări. Pe lângă motocoase, sistemul PRO cu acumulator mai are în componență foarfeci de gard viu, motoferăstraie și suflante.

Foarte important pentru aceste sisteme este faptul că acumulatorul este compatibil cu fiecare utilaj în parte, ceea ce face ca utilizarea să devină extrem convenabilă atunci când sunt achiziționate și alte tipuri de echipamente din gamă.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here