Allview lansează becuri inteligente și comutatorul de scene wireless

0

Compania românească Visual Fan, cunoscută pentru telefoanele şi gadgeturile Allview, lansează becurile inteligente și comutatorul de scene wireless. Compania a intrat la finalul anului trecut pe segmentul de soluții pentru smart home și va continua să extindă portofoliul dedicat caselor inteligente. CasoTeca îţi prezintă Allview lansează becuri inteligente și comutatorul de scene wireless.

Cei de la Allview au pregătit două tipuri de becuri inteligente, Smart Bulb și Rainbow Smart Bulb, prin care utilizatorii sistemului Allview Smart Home pot crea diverse scenarii de tipul „dacă/atunci”, ce permit schimbarea automată a iluminatului din locuință.

Becuri Allview cu durată de viaţă de 15.000 de ore

Becurile pot fi coordonate cu ajutorul camerei inteligente Allview Smart Cam și controlate prin aplicația Android dedicată. Astfel, pentru becul Rainbow Smart Bulb este disponibilă o varietate impresionantă de 1,6 milioane de nuanțe de culori. Cecul Smart Bulb poate fi setat atât pe lumină caldă, cât și rece, fiind disponibile mai multe tonuri în funcție de preferințe. Noile becuri contribuie la economii importante de energie, având o putere de 7W și durată de viață de 15.000 de ore.

Allview lansează becuri inteligente și comutatorul de scene wireless
Allview lansează becuri inteligente și comutatorul de scene wireless

Pentru a spori confortul locuinței, Allview Smart Home a introdus comutatorul de scene wireless, care înlocuiește orice întrerupător din locuință, prin realizarea a șase scene presetate. Cu un design minimalist și dimensiuni reduse, comutatorul poate fi amplasat pe perete sau pe altă suprafață plană. Nu este nevoie să fie conectat la priză, pentru că funcționează pe baterii. Comutatorului îi poate fi atribuită, de asemenea, funcțiunea MASTER ON (setează tabieturile de dimineață: trage draperiile, pornește televizorul, aparatul de cafea etc) /MASTER OFF (oprește toate aparatele și luminile).

“Portofoliul de produse Allview Smart Home este în prezent unul dintre cele mai complete de pe piață și vom continua să-l extindem pentru că segmentul smart home are un mare potențial de creștere. Așa cum în anii 2000 telefoanele inteligente erau unele dintre cele mai importante realizări tehnologice, ce au devenit o normă astăzi, un nou pas este realizat de sistemele smart home”, a explicat Costin Miron, Product Manager, Allview Smart Home.

Componentele sistemului Allview Smart Home sunt disponibile pentru achiziționare atât prin intermediul retailerilor Altex, MediaGalaxy și eMAG, cât și pe website-ul www.allview.ro . Becurile Smart Bulb costă 129 de lei, Rainbow Smart Bulb costă 199 de lei, iar comutatorul de scene wireless  costă 249 de lei.

Allview lansează becuri inteligente și comutatorul de scene wireless
Allview lansează becuri inteligente și comutatorul de scene wireless

Ce cuprinde sistemul Allview Smart Home

  • Smart Cam – singura cameră inteligentă care joacă și rolul unei unități centrale ce conectează în același timp toți senzorii casei inteligente cu ajutorul tehnologiei ZigBee.
  • Smart Mirror – singurul sistem smart home care include o oglindă inteligentă, ce recunoaște atingerile în 10 puncte de presiune, se conectează la mediul online prin WiFi și comunică prin Bluetooth cu alte gadget-uri.
  • Senzor multifuncțional – detectează mișcarea, temperatura, umiditatea și luminozitatea
  • Smoke Safe – pachet cu senzor de fum
  • Gas Safe – pachet cu senzor de gaz
  • Priza inteligentă – oferă informații despre consumul electric în timp real și pot fi pornite sau oprite de la distanță
  • Transmițător IR – înlocuiește toate telecomenzile din locuință
  • Senzor de inundație – notifică imediat când detectează scurgeri de apă în locul în care este poziționat
  • Becuri inteligente
  • Comutator de scene wireless

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here