Amenajarea casei sau a grădinii cu ajutorul unui specialist Feng Shui

2

 Amenajarea casei sau a unei grădini presupune o analiză a calităţii energiei din spaţiul respective precum şi cunoaşterea principiilor acestei ştiinţe. De aceea, ne-am adresat unui specialist Feng Shui cu experienţă bogată în amenejările rezidenţiale: Mariana Iorgulescu (mariana.iorgulescu@gmail.com)

Analiza calităţii energiei înseamnă evaluarea curgerii energiei determinată de:

a)factorii de mediu, care definesc dimensiunea spaţială a FS : amplasarea camerelor şi a mobilei pentru  spaţiile interioare şi a formelor de relief sau a clădirilor învecinate pentru spaţiile exterioare

b)influenţele stelelor zburătoare care definesc dimensiunea temporală a Feng Shui. Stelele zburătoare sunt numere care se mişcă, « zboară” în funcţie de timp şi de direcţiile date de busolă, plasându-se  în diferitele arii ale spaţiului, şi care, imprimându-şi energia, determină locurile faste şi nefaste din spaţiul respectiv.

Se lucrează cu multe simboluri pentru a combate efectele energiei nefaste şi a potenţa efectele energiei faste. Printre acestea se numără raţele mandarine, Sceptrul Puterii, broasca ţestoasă sau corabia bogăţiei.

Există metode de remediere, însă depinde foarte mult de situaţia fiecărei case. Unele aspecte pot fi remediate, cum ar fi rearanjarea mobilei pentru reglarea fluxului energiei, dacă nu sunt restricţii de spaţiu.

De asemenea, se pot adăuga elemente de decor care să amelioreze aspectele negative. Uneori este necesară redecorarea pereţilor în culori care să se armonizeze cu elementele care guvernează locaţiile respective. Important este să fie consultat un specialist care va şti cu siguranţă ce anume trebuie adaptat sau corectat.

Citeşte şi Stilul scandinav în amenajări interioare: simplitate și naturalețe

 

 

 

2 comentarii

  1. […]  Amenajarea casei sau a unei grădini presupune o analiză a calităţii energiei din spaţiul respective precum şi cunoaşterea principiilor acestei ştiinţe. De aceea, ne-am adresat unui specialist Feng Shui cu experienţă bogată în amenejările rezidenţiale: Mariana Iorgulescu (mariana.iorgulescu@gmail.com) Analiza calităţii energiei înseamnă evaluarea curgerii energiei… Cititi mai multe aici: Amenajarea casei sau a grădinii cu ajutorul unui specialist Feng Shui […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here