Aqua carpatica flavours – votat produsul anului 2023 în categoria apă cu arome

1

AQUA Carpatica a înregistrat o creștere semnificativă, devenind unul dintre liderii de piață din România. Marca, devenită „brand” internațional, și-a extins portofoliul prin lărgirea segmentului de adresabilitate către consumatori. AQUA Carpatica a adus pe piața românească produsul AQUA Carpatica Carbo Can, prima apă minerală naturală îmbogățită cu dioxid de carbon de la sursă îmbuteliată în România la doză de 330 ml.

Dezvoltarea portofoliului AQUA Carpatica a continuat cu o nouă gamă: AQUA Carpatica Flavours. Aceasta este o apă minerală naturală care are în compoziția sa arome naturale, mai exact, atât de naturale că sunt și certificate.

Descoperă și: AQUA Carpatica, succes răsunător în procesul «Sticlei Pătrate».

Sortimente Aqua Carpatica Flavours

Prima apă minerală naturală îmbuteliată la doză de 330ml din România este disponibilă în patru arome diferite: piersică & mango, căpșună & soc, lămâie verde & mentă și zmeură. După un barometru al Revistei CASOTECA, rulat pe internet pe o perioadă de șase luni, se pare că nu există diferențe semnificative de aderare la unul dintre aceste gusturi între consumatorii români.

Cât privește consumatorul, am aflat că tinerii sunt mai mulți când vine vorba despre cine bea AQUA Carpatica Flavours, dar asta pentru că – explicația sociologului! – tinerii sunt mai deschiși la nou.

Altfel, compania ne informează că aromele naturale au rolul de potențare a gustului, adăugând astfel un plus de savoare. Cât despre consumatori… ei spun că aroma din AQUA Carpatica Flavours reprezintă un plus de „coolnes” în viața lor, dar cine ia în seamă ce se scrie pe rețele… Studiul de piață din 2023 a fost realizat online, pe 45 de categorii, de Exact Business Solutions, pe un eșantion total de 8.227 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, reprezentativ la nivel urban.

Aqua carpatica flavours – votat produsul anului

Votat Produsul Anului este un concept internațional care premiază produsele inovative, activând în prezent în 47 de țări. În România, marca „Votat Produsul Anului®” este înregistrată la OSIM din 2008, se află la a paisprezecea ediție și este reprezentată de către compania POY Bucharest SRL.

un comentariu

  1. […] AQUA Carpatica a înregistrat o creștere semnificativă, devenind unul dintre liderii de piață din România. Marca, devenită „brand” internațional, și-a extins portofoliul prin lărgirea segmentului de adresabilitate către consumatori. AQUA Carpatica a adus pe piața românească produsul AQUA Carpatica Carbo Can, prima apă minerală naturală… Cititi mai multe aici: Aqua carpatica flavours – votat produsul anului 2023 în categoria apă cu arome […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here