Ce obiecte ar trebui să le porți în geantă sau în portofel pentru noroc

1

Atragerea norocului și a prosperității este un obiectiv comun pentru mulți oameni. Feng Shui ne poate ajuta să ne obținem ceea ce ne dorim. Potrivit acestei vechi filozofii chineze, există lucruri care întâlnesc atragerea abundenței în viețile noastre. Iată care sunt obiectele pe care ar trebui să le porți în geantă sau în portofel pentru noroc.

Obiectele pe care trebuie să le porți în geantă sau în portofel pentru noroc

Feng Shui, vechea filozofie chineză care urmărește armonizarea energiei din spațiile noastre, oferă, de asemenea, sfaturi valoroase despre cum să ne protejăm de pierderi și să atragem prosperitatea.

Feng shui se bazează pe credința că acțiunile și mediul în care ne desfășurăm activitatea sunt direct legate de energia și norocul nostru. Purtarea unor obiecte care reprezintă protecție și prosperitate ne poate ajuta să ne menținem în echilibru și să atragem vibrații bune în viața noastră.

În continuare, îți vom dezvălui două obiecte care nu trebuie să lipsească din geanta sau portofelul tău, dacă îți dorești să atragi abundența.

O monedă chinezească

Moneda chinezească, cu forma sa rotundă distinctivă și gaura pătrată din centru, este un simbol puternic al prosperității și abundenței. A purta o astfel de monedă în poșetă sau în portofel va crea un flux constant de bani, având totodată capacitatea de a păstra ceea ce câștigi.

Descoperă și: Ce culoare de portofel atrage banii. Alege-ți accesoriul potrivit după principiile Feng Shui

O oglindă mică și rotundă

O oglindă rotundă, în special una care este concepută pentru a încăpea în geantă sau portofel, este o adevărată amuletă. Potrivit Feng Shui, aceasta poate respinge energiile negative. Se crede că acest obiect îndepărtează negativitatea de cel care o poartă și îl protejează de intențiile rele ale celor din jur și de situații nedorite.

Cum trebuie să utilizăm aceste obiecte pentru a atrage norocul

Una dintre recomandări este să te asiguri că moneda este curată și în stare bună. Așeaz-o într-unul dintre compartimentele portofelului sau într-o pungă mică în geanta.

Oglinda trebuie să fie și ea curată, dar și nedeteriorată (spartă, ciobită, pătată). Păstreaz-o într-un loc sigur din geantă unde nu se va zgâria sau sparge, cum ar fi într-un buzunar mic din interior.

Este important să îți amintești că aceste obiecte au o semnificație specială și trebuie păstrate curate și în stare bună pentru a le menține energia pozitivă. Ori de câte ori schimbi geanta sau portofelul, nu uita să le transferi pentru a le menține influența protectoare.

Sursa: ego.ro 

un comentariu

  1. […] Atragerea norocului și a prosperității este un obiectiv comun pentru mulți oameni. Feng Shui ne poate ajuta să ne obținem ceea ce ne dorim. Potrivit acestei vechi filozofii chineze, există lucruri care întâlnesc atragerea abundenței în viețile noastre. Iată care sunt obiectele pe care ar… Cititi mai multe aici: Ce obiecte ar trebui să le porți în geantă sau în portofel pentru noroc […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here