La cât timp și cât de des trebuie spălată pilota de pat

2

Pentru menținerea igienei și a confortului din dormitor, pilota trebuie întreținută corect. Mulți oameni pot face greșeala de a nu spăla pilota suficient de des, ceea ce duce la acumularea de transpirație, acarieni, praf și alergeni. Iată cât de des ar trebui să speli pilota de pat.

Când trebuie să speli pilota de pat

Conform experților, curățarea lenjeriei de pat ar trebui să se facă săptămânal sau cel puțin de două ori pe lună. Cu toate acestea, în ceea ce privește pilotele și păturile de învelit, se recomandă o abordare diferită.

Potrivit recomandărilor de la Life Hacker, pilotele pot fi spălate la intervale de aproximativ două luni, deoarece aceste cuverturi nu acumulează la fel de multe bacterii ca lenjeria de pat, fețele de pernă sau pijamalele pe care le purtăm zilnic.

Descoperă și: Cum să speli pilota de pat acasă. Ce trebuie să adaugi pentru un miros plăcut și un alb imaculat

2 comentarii

  1. […] Pentru menținerea igienei și a confortului din dormitor, pilota trebuie întreținută corect. Mulți oameni pot face greșeala de a nu spăla pilota suficient de des, ceea ce duce la acumularea de transpirație, acarieni, praf și alergeni. Iată cât de des ar trebui să speli pilota… Cititi mai multe aici: La cât timp și cât de des trebuie spălată pilota de pat […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here