Atenţie romaşcani! Aveţi un nou Magazin LEM’S în oraş

0

Noul magazin LEM’S din Roman ocupă o suprafață de 1.100 mp și este cel mai mare magazin de mobilă din localitate. Acesta este situat pe Str. Stefan cel Mare Nr. 276 (la 500 m de Gara CFR, vizavi de Marsat SA).

magazinul LEM'SLemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează al patrulea magazin LEM’S din acest an, la Roman. Investiția realizată pentru amenajarea și deschiderea acestui magazin se ridică la 1.100.000 lei. O dată cu inaugurarea noului spațiu, suma totală investită anul acesta în deschiderea de magazine LEM’S depășește 5.000.000 lei.

Adrian Rizea, Director comercial LEM'S

 

”Strategia noastră de extindere implică orientarea către spații generoase, care ne permit expunerea numărului mare de produse și a gamelor noi, pe care le dezvoltăm permanent. Față de acum doi ani, suprafața medie la nivel de rețea a unui magazin LEM’S a crescut cu 25%. Acest lucru ne permite să prezentăm o varietate mai mare de produse și susține dezvoltarea brandului LEM’S atât pe orizontală, cât și pe verticală. Avem pe de o parte produse şi programe aşezate pe verticală de la economic la premium plus și lux. Pe de altă parte ne-am extins pe orizontală, astfel încât fiecare dintre aceste paliere de preţ să ofere mai multe opţiuni. Este important să subliniem și faptul că strategia noastră a urmarit ca toate magazinele de mobilă LEM’S să fie amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării” declară Adrian Rizea.

Cu acest spaţiu comercial, reţeaua LEM’S ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, se apropie de 70.000 de mp.

Afacerea cu mobilă LEM’S la 9 luni din 2014

Magazin LEM'S in interiorDupă nouă luni din 2014, afacerile reţelei de magazine LEM’S au ajuns la 162 de milioane de lei, depăşind cu 10 procente aceeaşi perioadă a anului trecut.

LEM’S oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEM’S a început perioada de sales. Până pe 23 noiembrie clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

LEM’S oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing, sau 6 rate fără dobândă prin Bancpost

saltele lems

interior magazin LEMS, mobila living

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here