Atmosferă aerisită și luminoasă

0

Volumetria, liniile clare ale fațadelor, relația plin-gol și finisajele dau naștere unui proiect de casă modern, cu etaj, ușor de integrat în orice tip de sit urban.

Pereții finisați cu vopsea albă conferă clădirii o atmosferă aerisită, luminoasă, care te duce cu gândul la ordine, la o viață liniștită. Ca spațiu, oferă un mediu confortabil, adaptat perfect nevoilor familiei.

Între finisaje este prevăzută o tencuială decorativă albă precum și placaj ceramic maro. Învelitoarea este de culoare închisă, contrastantă. În plus, formează combinații geometrice și cromatice cu un puternic efect vizual.

INTERIORUL

În interior, planul acestui proiect este împărțit în zonă de zi la parter și zonă de noapte la etaj. Planul parterului este de tip open-space, flexibil și confortabil. Spațiul livingului beneficiază de amplitudine, prin intermediul unei supante care face distribuția la camerele de la etaj. Este o zonă spectaculoasă, în care familia se reunește. Are spați[1]ile aflate la vedere, loc de relaxare în fața șemineului și loc de luat masa. Acesta este în legătură directă cu terasa de dimensiuni generoase.

Citește și Cheile Turzii, unul dintre cele mai frumoase monumente ale naturii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here