Barometru turistic

1

O vacanță te odihnește, te relaxează și te ajută apoi să fii eficient. Astfel, indiferent de vremuri, este obligatoriu să-ți planifici un concediu la mare sau la munte. Banii cheltuiți în astfel de excursii nu sunt deloc aruncați, ci pot fi priviți drept o mică investiție în sănătatea ta fizică și psihică. Dintotdeauna românii au gândit așa și, indiferent de creșterea inflației sau de majorările de taxe, aleg să plece măcar o dată pe an într-un concediu.

Pentru a vedea care sunt destinațiile preferate de români, revista CASOTECA și portalul BANII.net lansează o analiză la nivel național.

Barometrul Turism se desfășoară pe toată durata lunii august și poate fi găsit în mai multe publicații online și pe rețele de socializare.

un comentariu

  1. […] O vacanță te odihnește, te relaxează și te ajută apoi să fii eficient. Astfel, indiferent de vremuri, este obligatoriu să-ți planifici un concediu la mare sau la munte. Banii cheltuiți în astfel de excursii nu sunt deloc aruncați, ci pot fi priviți drept o mică… Cititi mai multe aici: Barometru turistic […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here