Bauelemente mizează în acest an pe o creștere a afacerilor de 10%

0
Bauelemente, şpalieri beton

Compania Bauelemente, parte a grupului de firme Baupartner, și-a propus pentru acest an o creștere cu aproximativ 10% a cifrei de afaceri, comparativ cu nivelul atins în 2015, de circa 25 de milioane de euro.  

Potrivit reprezentanților companiei, această țintă va putea fi atinsă ca urmare a creșterii cererii pentru elemente prefabricate din beton, pe care Bauelemente le produce în fabrica din Aricești-Rahtivani, Prahova, precum și datorită proiectelor imobiliare pe care firma le realizează pentru o serie de clienți din domeniul logistic sau comercial.

Călin Bailuc şi Michael Dietrich, Bauelemente
Călin Bailuc şi Michael Dietrich

Din estimările noastre cred că vom atinge o creștere de 10% a cifrei de afaceri, atât din vânzările elementelor din beton, cât și din proiectele imobiliare pe care le avem în execuție. Dintre aceste proiecte aș menționa centrul logistic în suprafață de 50.000 de metri pătrați pe care îl construim, lângă Autostrada 1,pentru CTP Logistic sau centrul comercial NEPI din Piatra-Neamț, care va avea o suprafață de 40.000 de metri pătrați”, a declarat Călin Bailuc, managerul firmei Bauelemente. 

Firma este specializată în producția elementelor prefabricate din beton și a finalizat, recent, o investiție de 3,5 milioane de euro într-o fabrică de stâlpi din beton precomprimați, destinați, în principal, pomiculturii și viticulturii. Aceste produse sunt folosite ca elemente de susținere în pomicultură intensivă și superintensivă, dar și în viticultură și pentru împrejmuiri.

Mai multe despre intenţiile managerilor Bauelemente de a-şi diversifica afacerile găsiţi aici: De la fabrică de șpalieri pentru agricultură, la livadă de meri

Pe lângă producție, Bauelemente realizează și lucrări de execuție pentru proiecte de construcții din domeniul industrial și logistic, ponderea acestora în cifra de afaceri fiind de aproximativ 50%.

Interior fabrică Bauelemente
Interior fabrică Bauelemente

Grupul Baupartner, fondat în 2006, la Ploiești, include firmele Baupartner, Bauelemente, Bauprojekt, Baupartner Construct, Baupartner Technik și Baumetall Tub. Firmele activează în diverse domenii de activitate precum proiectare, construcții, producție de elemente prefabricate din beton, producție de țevi sudate, producție de energie regenerabilă din biogaz și agricultură.

Anul trecut, cifra de afaceri totală a firmelor din grupul Baupartner s-a ridicat la circa 50 de milioane de euro.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here