Idei pentru un birou pe balcon

0

Îţi doreşti un birou acasă dar spaţiul nu îţi permite? Nu îngrămădi mobila în camera de zi sau în dormitor doar pentru a amenaja un birou. Foloseşte în schimb spaţiul de pe balcon. CasoTeca îţi prezintă idei pentru un birou pe balcon.

Marea majoritate a apartamentelor în care locuim au fost construite în perioada comunistă, după anumite norme. Anii au trecut, iar acum mulţi dintre tineri lucrează în companii multinaţionale şi au nevoie şi de un birou acasă. Aşa că, nu fă greşeala de a amenaja un birou în dormitor, locul care trebuie să emane energie pozitivă şi la uşa căruia trebuie să lăsăm toate grijile de peste zi şi stresul.

CITEŞTE ŞI 7 paşi pentru un dormitor Feng Shui

Livingul nu este nici el mare şi deja canapeaua şi mobilierul ocupă mult spaţiu. Nu amplasa un birou nici aici, pentru că ai la dispoziţie un spaţiu care de regulă este folosit pentru a depozita diverse lucuri.

Balconul. Fă curăţenie şi scapă de toate lucrurile de pe balcon care te incomodedază şi instalează aici un birou. Condiţia e numai una: ca balconul să fie închis. Şi pentru mai multă inspiraţie, iată câteva idei pentru un birou pe balcon care te vor ajuta să iei decizia corectă.

Investiţia în amenajarea unui birou pe balcon nu trebuie să fie foarte mare. Poţi folosi rafturi deschise în locul dulapurilor sau îl poţi amenaja în aşa fel încât micul birou să poată fi folosit şi ca spaţiu de relaxare.  De asemenea, poţi apela la diferite materiale pentru a-i da personalitate spaţiului, precum ghivece cu flori, panouri de lemn, placi ceramice care imită cărămida, sau poţi veni chiar şi cu accente metalice.

Cât despre culoarea pe care ar trebui să o aibă pereţii, mergi pe alb, şi asta pentru că va face ca spaţiul să pară mai mare. Totuţi, poţi alege şi nuanţe dechise, luminoase. Fereşte-te de nuanţele închise, care vor da spaţiului o senzaţie de claustrofobie. Doar nu vrei ca micul tău birou să pară a fi amenajat într-un dulap.

Iar dacă sunt lucruri pe care le depozitai în mod normal pe balcon şi chiar nu ai unde să le mai ascunzi, atunci ia în calcul niste banchete pe care oricine se poate aşeza, dar sub care poţi depozita diverse lucruri.

Iată mai jos idei pentru un birou pe balcon pe care le poţi pune în practică.

Idei pentru un birou pe balcon
Idei pentru un birou pe balcon

birou pe balcon2

Idei pentru un birou pe balcon
Idei pentru un birou pe balcon

birou pe balcon5

birou pe balcon6

birou pe balcon7

birou pe balcon8

birou pe balcon9

birou pe balcon10

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here