Băuturile răcoritoare Dellos, energie cu Aloe Vera pentru o vară memorabilă

3
Băuturile răcoritoare Dellos

Vara aceasta, băuturile răcoritoare Dellos cu Aloe Vera asigură porția de energie și sănătate pentru ca tu să te poți bucura de cele mai spectaculoase experiențe.

Cu 33% pulpă de plantă de Aloe Vera și apă de izvor, fără dioxid de carbon și fără conservanți, sucurile Dellos sunt ideale a fi consumate de către persoane de toate varstele, fiind așezate de specialiști lângă băuturi precum ceaiul sau fresh-urile.

Aloe Vera este o plantă minune, cu proprietăţi antiinflamatorii, detoxifiante şi de stimulare a colagenului, ce se folosește în tratamentele cosmetice de întreţinere a pielii.

Consumată regulat, Aloe Vera este benefică tranzitului intestinal, asigurând o stare de sănătate mai bună sistemului digestiv. Aceasta crește absorbția de proteine și este o sursă bogată de calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, cupru și zinc, şi printre puţinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E şi acid folic.

Citiți mai multe despre Aloe Vera pe agroteca.ro : Aloe Vera, o plantă medicinală miraculoasă, și utilizările sale

Datorită conținutului ridicat de Aloe Vera, sucurile Dellos ajută la menţinerea greutăţii corporale în limitele normale, împiedică îmbătrânirea celulară şi asigură necesarul zilnic de energie.

Băuturile răcoritoare Dellos, premiat de Dr. Oz

IMG_6020În cadrul conferinței „Gala pentru excelenţă în sănătate”, dedicată vieții sănătoase, la care a participat nutriționistul Dr. Oz, sucurile cu Aloe Vera de la Dellos au primit diploma și certificarea de băutură sănătoasă, fiind nominalizate ca alimente benefice pentru sănătate.

Prezente în România în recipienţi de 0.24 litri, 0.5 litri şi 1.5 litri, Dellos cu Aloe Vera este o băutură răcoritoare consumată de românii care sunt atenţi la ce şi cât mănâncă și care își doresc un plus de energie naturală în special în sezonul cald, când temperaturile ridicate contribuie la o accentuare a stărilor de oboseală.

Gama de băuturi răcoritoare Dellos cuprinde, pe lângă sucul cu Aloe Vera, sortimente cu pulpă de rodie, mango, ananas, cocos, afine și multe altele.

Sucurile Dellos în Social Media: https://www.facebook.com/dellosaloevera/?fref=ts

casoteca

Sursa fotografie: Shopping Therapy Cristina

 

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here