Noua soluţie de umbrire: roletele zebră

0

Dacă până acum principalul inconvenient al variantei de umbrire cu rulouri, era reprezentat de faptul că nu se putea regla nivelul de lumină care pătrunde într-o încăpere, acum există soluții și pentru cele mai exigente cerințe.

Varianta cea mai populară în soluțiile de umbrire este reprezentată de rulourile interioare. Datorită caracteristicilor deosebite, acestea se pot încadra cu usurință în orice decor. Spațiul ocupat este unul extraordinar de mic și pot fi utilizate fie că doriți să diminuați puterea solara sau pentru a crea intimitate. Se pot produce într-o diversitate largă de culori, texturi și variante. Iar rolete textile reprezintă o bună soluţie pentru a îți oferi confortul dorit când lucrezi la PC sau pur şi simplu petreci timpul pe internet .

Rolete zebra –  noua gamă de rolete și-a făcut loc pe piața din Europa și România

O nouă gamă de rolete și-a făcut loc pe piața din Europa și România, ne referim la roletele zebră sau day and night care oferă posibilitatea să utilizezi calculatorul chiar dacă este poziţionat lânga geam. Principalul avantaj este că se poate regla cantitatea de lumină ce pătrunde la interior.De asemenea, temperatura pe timpul verii va fi considerabil mai mică. Poţi opta pentru variante uni, colorate sau personalizate cu orice fotografie.

Roletele Zebra sunt variante imbunătăţite a rulourilor interioare textile, pot oferi acelasi grad de umbrire, dar pot lăsa și lumina să pătrundă în încăperea ta prin îmbinarea celor două tipuri de materiale. Acest sistem este disponibil atât în variantă simplă cât şi in variantă cu casetă și ghidaje laterale, precum şi o a treia variantă la care se poate adapta acționarea electrică.

De asemenea, acest tip de rolete zebra includ doua tipuri de material textil, cu grade diferite de transparență, dispuse alternativ pe verticală, în două planuri. Prin acționarea lanțișorului, materialele se suprapun și reglează lumina la intensitatea dorită. În timpul zilei se poate opta pentru o iluminare maximă a încăperii, în timp ce noaptea se poate alege o iluminare minimă, sau invers, după preferințe și necesități.

Citește și Rulourile, o soluție eficientă de umbrire pentru casa ta

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here