BenQ TH670, un proiector multimedia pentru acasă

0

Pentru vizionarea filmelor la cea mai bună calitate sau pentru jocurile video, poți folosi proiectorul BenQ TH670. Proiectorul “all in one” are rezoluție Full HD 1080p, o luminozitate de 3.000 ANSI lumeni și un contrast înalt de 10.000:1.

Sunet de cea mai buna calitate

Proiectorul redă imagini clare și bine definite chiar și în camerele cu o lumină ambientală puternică. TH670 are un sistem audio intern de 10W care redă sunetele la o calitate superioară. În același timp, intrările Audio IN, HDMI asigură acces la sistemul audio fără să fie necesară pornirea proiectorului, dacă se dorește doar ascultarea muzicii direct de pe sursele de semnal externe sau utilizarea unui microfon.BenQ TH670

Ușor de instalat

Videoproiectorul este foarte ușor de instalat, având o interfață intuitivă cu imagini. Astfel, pentru a o imagine perfectă, utilizatorul trebuie să urmeze doar instrucțiunile prezentate într-un format vizual. Modul de Detecție Automată a sursei de semnal, face ca imaginea să fie proiectată într-un timp foarte scurt, indiferent de tipul de conector folosit. Sistemul Auto Keystone (reglaj de trapez) reglează automat dimensiunea imaginii pe verticală +/- 30 grade, iar cu zoom-ul optic de 1.2x și offset-ul de 116%, se lărgește posibilitatea de amplasare a proiectorului într-o gamă mai mare de distanțe, față de ecranul de proiecție.

Patru variante de format Full 3D

TH670_Regular_Left45Proiectorul suportă diverse formate 3D: 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom şi 3D side-by-side. În plus, pentru imagini de o calitate și mai bună, utilizatorul poate conecta la proiector, prin conectorul HDMI, un DVD sau un Blue-Ray care să suporte afișarea conținutului 3D.

O altă caracteristică importantă pentru definirea experienței de Home Entertainment a acestuia este modul de subtitrări inclus. Practic, TH670 oferă posibilitatea afișării subtitrării conținutului video fără a mai fi necesare utilizarea unor dispozitive externe. TH670 nu ocupă mult spațiu, având dimensiuni de 327x233x1137mm și o greutate de trei kilograme.

BenQ TH670 are un preț recomandat la raft de 3.299 de lei.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here