Brico Dépôt deschide magazine de bricolaj în Chiajna, Ploiești, Pitești, Brașov, Arad și Oradea

0
BRICO DEPOT

 

Brico Depot va deschide șase noi „depozite”, a căror transformare a început încă din luna august, ajungând astfel la opt unități pe piața autohtonă. Magazinele au fost create după modelul de afaceri de succes al Brico Dépôt, în urma cumpărării celor 15 magazine Bricostore în luna iunie 2013.

 

Brico Depot inaugurează 6 noi magazine de bricolaj

Lucrările la magazinele din Chiajna (Militari), Ploiești, Pitești, Brașov, Arad și Oradea au fost realizate într-o perioadă de aproximativ 4 luni. Cele șase unități se bazează pe o nouă strategie operațională și de Marcom. Depozitele sunt structurate pe trei zone principale – materiale de construcții şi renovări, amenajări interioare şi unelte necesare pentru realizarea lucrărilor. În magazinele noi lucrează echipe de 70 de angajați.

„ Ne bucurăm în mod deosebit de transformarea magazinului din Chiajna, întrucât acesta a fost primul magazin de tip DIY din România. Vom continua procesul de transformare și pentru restul magazinelor, ale căror lucrări de renovare vor începe în primul semestru din 2015.”, a declarat Patrick Papot, Deputy CEO Romania, Brico Dépôt.

Interior magazin Brico Depot
Interior magazin Brico Depot

 

Compania britanică Kingfisher plc detine Brico Dépôt care, în prezent operează în opt puncte comerciale: trei în București – Pantelimon, Orhideea și Chiajna, și noile magazine deschise în țară, la Ploiești, Pitești, Brașov, Arad și Oradea. În România, primele depozite au fost inaugurate în martie 2014. Brico Depôt mai este prezent în Franţa şi Spania. Retailerul britanic Kingfisher a raportat vânzări în România la sfârșitul primului semestru al acestui an, de 51 de milioane de euro.

Kingfisher are peste 1000 de magazine în nouă ţări din Europa şi Asia, si functioneaza cu peste 78.000 de angajaţi.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here