Baterii sanitare marca Te-Ma pentru baie și bucătărie

0
baterie de bucatarie cu monocomanda

Baia și bucătăria sunt cele mai frecvent utilizate spații din casa noastră. Asigurați-vă că acestea se potrivesc stilului vostru de viață și sunt perfect funcționale, este important pentru confortul de zi cu zi. Crearea unei bucătării și a unei băi confortabile sunt cele mai bune investiții pentru îmbunătățirea locuinței.

Indiferent că ne mutăm într-o casă nouă sau doar renovăm casa în care locuim, un rol foarte important îl au bateriile sanitare. Alegerea unei baterii nu este un lucru simplu deoarece este un obiect pe care îl folosim zilnic și pe care ne dorim să nu îl schimbăm prea des.

Game variate de baterii pentru baie și bucătărie care dau confort casei tale

Accesoriile moderne și soluțiile ergonomice de design interior adaptate la locuințele sau imobilele cu suprafețe mici sunt caracteristici esențiale pentru Te-Ma România care oferă o gamă variată de baterii pentru baie și bucătărie.

Bateriile de bucătărie cu monocomandă în formă de lebădă din gamele Aqua Blue și Smack sunt disponibile în variante diferite ca dimensiune, pentru diferite modele de chiuvete. Bateriile de bucătărie cu țeavă lungă sau țeavă medie au racorduri flexibile pentru alimentarea cu apă caldă și apă rece.

baterie de bucatarie cu monocomanda
baterie de bucatarie cu monocomanda

Bateriile pentru cadă și duș tot din gamele Aqua Blue și Smack sunt dotate cu toate accesoriile pentru montare și sunt disponibile în diferite seturi: baterie monocomandă pentru cadă cu furtun și pară de duș cromată cu suport, și excentrice pentru montaj sau baterii simple doar pentru duș, cu furtun și pară cromată.

baterie pentru cada si dus
baterie pentru cada si dus

Bateriile de lavoar cu monocomandă sunt ușor de montat și silențioase. Modelele de baterii de baie pentru lavoar din catalogul online Te-Ma se integrează bine într-un interior clasic sau modern și sunt echipate cu un cartuș de dimensiuni diferite și racorduri flexibile pentru alimentarea cu apă caldă și apă rece.

baterie lavoar
baterie lavoar

TE-MA România – producător, importator și distribuitor de obiecte sanitare și electrice

TE-MA România funționează de peste 10 ani pe piața din România, în calitate de producător, importator și distribuitor de obiecte sanitare și electrice, finisaje și amenajări, decorațiuni interioare pentru locuințe, clădiri de birouri sau instituții publice, amenajări unități de învățământ sau unități turistice.

Catalogul online de produse și accesorii pentru amenajări interioare și de exterior  te-ma.ro oferă produse dintre cele mai variate respectiv baterii pentru chiuvetă de bucătărie, seturi de baterii pentru cadă și duș sau baterii de lavoar, rezervoare și capace de toaletă sau flotoare, șină pentru perdea sau draperie și nu în ultimul rând ventilatoare sau profile pentru faianță.

 

Autor: Iulia Gubandru

Sursa foto: te-ma.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here