Cadouri Lem’s, „fabricate cu mândrie în Romania” pentru casa noastră, în Black Week!

0

Urmează pentru majoritatea românilor o mini-vacanță de cinci zile. Cinci zile în care facem o pauză de la rutina zilnică. Sunt o mulțime de lucruri pe care le putem face în această mini-vacanță. În afară de manifestațiile de 1 decembrie, profitând de Black Week, putem merge la vânătoarea de prețuri „bombă” la mobila românească! Da, vizitând magazinele Lem’s în aceste zile putem găsi bucătării, mobilier pentru living, dining, dormitoare și alte articole cu reduceri de până la 55%!

Noi am tras cu ochiul la reducerile de la Lem’s și am făcut o  listă cu cadourile pe care le-am face noi casei noastre de 1 decembrie. Vă spunem și vouă ce ne-a făcut cu ochiul!

Livingul Domino la 50% reducere

Primul dar pentru casa noastră ar fi Livingul Domino 335 cm. Fronturile cappuccino și wenge super lucioase ne-au fermecat pur și simplu. Darul  este cu atât mai frumos cu cât livingul acesta beneficiază de o reducere de 50%, ajungând să coste doar 1.658 de lei.

Living Domino

Cu televizorul în față și o cană de ceai în mână, ne dăm seama că pe lângă acest mobilier de living ne mai trebuie și o canapea comodă. La acest capitol, canapeaua și fotoliile Borgia ne-au atras cel mai mult. Cu posibilitatea de a avea o canapea și fotolii fixe, cu reclinere sau extensibile, această gamă de tapițerie este combinația perfectă pentru ce ne-am dori noi. Mai mult, mai are și o reducere de 20%.

CANA

Nu am uitat nici de mobilierul de dining. În căutările noastre ne-a cucerit masa Zeppelin cu blat super lucios și scaunele Toyo. Este un set special, foarte elegant și se potrivește de minune cu Livingul Domino 335 Wenge. Pe lângă toate astea, mai are și o reducere de 33%.

pachet mese-scaune

Continuăm tot cu gama Domino (după cum am zis, are ceva ce ne-a fermecat!). Dormitorul Domino Wenge ne dă senzația că este un norișor de dormit în iernile lungi, dar și un loc unde să te lași trezit de razele discrete ale soarelui. Și acesta are o reducere de 35% putând fi achiziționat în această perioadă cu doar 1.694 de lei.

do

Bucătăria Gazelle L370 este de-a dreptul irezistibilă. Fronturile cappuccino, super lucioase, în combinație cu cele urbano, mate, o fac să fie o adevărată bucătărie-vedetă. Într-o astfel de atmosferă gătitul chiar devine o plăcere. Și, în Black Week, aceasta are o reducere de 1.440 de lei din prețul inițial.

bucataria_gazelle_l370_cm

Pregătiți, pe poziții, pornim la vânătoarea de reduceri la mobila „made in Romania” pentru casa noastră, având în vedere că reducerea este valabilă doar până pe 4 decembrie!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here