Casa care combină perfect spaţiile private cu cele de socializare

0

În timp ce faţada orientată spre stradă este monolitică şi impunătoare, interiorul spaţios dezvăluie ferestre abundente cu privelişti generoase spre cele trei curţi interioare ale proprietăţii. Casoteca vă precintă Casa care combină perfect spaţiile private cu cele de socializare.

Biroul de arhitectură Stern şi Bucek a proiectat această casă pentru a servi unei familii cu mai multe generaţii. Interioarele întinse îndeplinesc cerinţele sociale şi necesităţile de intimitate ale fiecărui rezident şi conţin o serie de spaţii mixte pentru a profita din plin de aspectul său distinctiv.

Exteriorul se mândreşte cu o estetică puternică şi fortificată, dar nu domină în întregime peisajul datorită proximităţii faţă de şirul de copaci care filtrează lumina solară pe suprafaţa de cărămidă.

2

Cu toate acestea, în interior, casa se simte deschisă şi liberă mulţumită interacţiunii puternice cu curţile interioare. Aici, puteţi vedea una dintre caracteristicile cele mai distinctive ale interiorului: acvariul imens încastrat în peretele din spatele canapelei.

3

Acest spaţiu de socializare nu se învârte în jurul unui televizor, ci îţi direcţionează atenţia spre un şemineu exterior încadrat de uşile din oţel. Interacţiunea dintre foc şi apă joacă un rol esenţial în această structură.

4 5

Este imposibil de ignorat calitatea sculpturală a scării centrale. Este un punct focal al parterului locuinţei şi întruchipează atenţia la detaliu pe care o merită.

6 7

Deşi mobilierul este incomplet, deoarece fotografiile au fost realizate vânzare, mobila rămasă demonstrează varietatea de stiluri pe care interiorul o poate găzdui.

8 9

Observaţi cum mobilierul încorporat foloseşte o temă de negru şi gri? Culorile şi dinamica dintre materialele mate şi lucioase formează o temă care stă în centrul acestei structuri arhitecturale.

10

Amplasamentul unic al bucătăriei îi accentuează rolul de centru social în sine, invitând vizitatorii să se învârtă în jurul insulei.

11

Prin uşa glisantă puteţi vedea zonă exterioară de gătit care duce către una dintre curţile interioare.

12 13

Încă un lucru de menţionat despre sufragerie este priveliştea spre piscina de dincolo de scara interioară. Aceast amplasament privilegiat ajută la unificarea celor două zone sociale de la parter.

14 15 16 17

Chiar dacă parterul este dedicat spaţiilor de socializare, acesta dispune şi de o cameră de oaspeţi care oferă acces spre o altă curte interioară a locuinţei.

18

Sala de jocuri subliniază aspectul de ospitalitate al locuinţei. Amplasarea sa, cu vedere la piscină, este perfectă.

19

La etaj sunt o serie de dormitoare. După cum am menţionat deja, casa a fost proiectată pentru o familie cu mai multe generaţii şi există o separare clară între spaţiul privat şi cel public.

20 21 22
Iată unul dintre dormitoarele de la etaj. Acesta dispune de un birou lung care oferă o privelişte perfectă când nu sunt trase storurile.

23 24 25 26
Această casă are şase băi, plus două toalete. Fiecare explorează un stil diferit. Aici, gresia monocromatică oferă o estetică modernă şi curată.

27 28 29

SURSA: Home Designing

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here